:

Var använder man rouge?

Innehållsförteckning:

  1. Var använder man rouge?
  2. Hur applicera Blush?
  3. Varför använda rouge?
  4. Hur placera rouge?
  5. Var placerar man rouge?
  6. Var lägger man Blush?
  7. Var applicera Blush?
  8. Vilken färg på Blush?
  9. Vilken nyans rouge?

Var använder man rouge?

Ställ dig framför en spegel och lägg pekfingret i en linje som följer kindbenet, precis ovanför den linjen ska du applicera rouget. Det är även samma plats där du naturligt rodnar. Applicera rouget i en rörelse som börjar mitt på kinden och löper längs kindbenet ut mot hårfästet.

Hur applicera Blush?

♥ Rouget appliceras fördelaktigen med runda rörelser på din kind, det är verkligen viktigt med rätt pensel för ett fint resultat. Ta lite i taget och bygg på tills du får den färg du önskar. Det är lättare att applicera mera än att försöka ta bort färg. Tona ut ordentligt så inga skarpa kanter syns!

Varför använda rouge?

Därför ska du använda rouge När du applicerat din bas och jämnat ut din hudton kan ansiktet framstå som platt och livslöst eftersom att dina naturliga skuggor har ”suddats ut”. Din naturliga rodnad och kindfärg kommer döljas av basen. Rougets uppgift blir att ge ansiktet liv och dimension igen.

Hur placera rouge?

Placering av rouget är väldigt viktigt för att det ska se naturligt ut. Ett rouge ska alltid appliceras ca två cm från näsvingen och lika långt från ögat.

Var placerar man rouge?

Applicera rouget i en rak linje på kindbenet – det lyfter ansiktet. 4. Applicera aldrig rouget för nära inpå näsan. Tips: Lägg två fingrar från näsvingen och ut.

Var lägger man Blush?

Vad är rouge? Man använder rouge för att framhäva kinderna och ge dem den där perfekta lystern. Men du ska inte tro att det är oväsentligt var du lägger din rouge. Rouge ska nämligen läggas på “äpplet” på kinden och bakåt mot håret.

Var applicera Blush?

Vi börjar med att applicera rougen längs med hela kindbenet. Detta gör vi med en puderrouge med en rougeborste. När du plockar upp rougepudret på borsten så slå gärna borsten lätt mot handleden för att få bort överflödet innan du applicerar och svep över kindbenet.

Vilken färg på Blush?

Använd ett rouge som har en naturlig färg som är anpassad efter din hudton. Har du kall hy – Använd ett rosa rouge med lite blått i. Har du varm hy kan du använda ett mer aprikosfärgat rouge, alltså ett med mer oranget i. Men använd aldrig ett för mörkt rouge, det ska bara ge lätt färg.

Vilken nyans rouge?

Vill du ha ett naturligare resultat som gör att du ser piggare och fräschare ut ska du utgå från din hudton. Rosa hudton gifter sig med rouge med kallare underton och gul hudton likaså med en varmare. Är du en blek prinsessa gå på ljusare nyanser, är du en mörkare skönhet kan du ta i lite mer i färgstyrkan.