:

Hur använder man Micellärvatten?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Micellärvatten?
  2. Vad är Rengöringsvatten?
  3. Vad är Micellärt?
  4. Vad är skillnaden mellan ansiktsvatten och toner?
  5. Vad betyder Micellärt?

Hur använder man Micellärvatten?

Micellärvattnet kan du hälla på en bomullsrondell och lösa upp ögon- och basmakeupen med så din följande ansiktsrengöring behöver jobba mindre hårt, eller för att säkerställa att din hud blir ren från SPF när du ska rengöra för kvällen.

Vad är Rengöringsvatten?

Micellärt vatten – en rengöring Micellära vatten påminner om helt vanligt vatten. Men vattnets hemlighet finns i dess miceller – en slags estrar av fettsyror som kan binda föroreningar och smuts och därmed på ett skonsamt sätt får bort dem från huden.

Vad är Micellärt?

Micellärt vatten, eller micellar water, är en skonsam ansiktsrengöring som rengör på djupet. Det påminner om ett vanligt vatten men innehåller små micellära partiklar som drar till sig smuts, orenheter och sminkrester.

Vad är skillnaden mellan ansiktsvatten och toner?

2. Ansiktsvatten eller toner. Ansiktsvatten och toner är egentligen samma sak och det används dels för att ta bort eventuella rester av rengöring, smuts, överskottsfett eller makeup men framförallt för att balansera hudens pH, återfukta och ibland även exfoliera med syror.

Vad betyder Micellärt?

Micellärt vatten är ett ansiktsvatten som innehåller miceller. Dessa suspenderade tensidmolekyler är hydrofila och oleofila vilket innebär att de lockar till sig vatten, olja och smuts som sedan följer med dem, vilket i kombination med en bomullspad eller wipe, fungerar för att ta bort envis smink.