:

Hur blir man av med pormaskar?

Innehållsförteckning:

 1. Hur blir man av med pormaskar?
 2. Är Pormasksug bra?
 3. Hur använder man blackhead remover?
 4. Hur ofta ska man gå på Portömning?
 5. Hur blir man av med svarta porer på näsan?
 6. Kan man suga ut pormaskar?
 7. Är det bra att göra ansiktsbehandling?
 8. När ska man göra ansiktsbehandling?

Hur blir man av med pormaskar?

En portömning är det mest effektiva sättet att bli kvitt pormaskar. Våra hudterapeuter värmer då upp huden, rengör din hy på djupet och exfolierar. Detta löser upp tilltäppta porer och avlägsnar döda hudceller. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktskräm som balanserar din hud.

Är Pormasksug bra?

Blackhead Suction PRO | Suger ut upp till 99% av alla pormaskar pormasksug - Ge din hud en chans att förnyas med porrengörare för hemmabruk! Även om det är ett litet redskap, har den faktiska egenskaper. Med de olika tillbehören kan detta skönhetsverktyg göra olika typer av hudvård.

Hur använder man blackhead remover?

Ta Blackhead Remover, som är ett metallredskap med en liten ögla i ena änden, och se till att den är ren genom att tvätta den med tvål och vatten. Sätt sedan öglan över pormasken och tryck. Pop!

Hur ofta ska man gå på Portömning?

Redan efter en behandling kan du redan känna och se resultat men är du ute efter en långvarig effekten rekommenderas att du gör en behandling en minst en gång i månaden under en 3-6 månaders period och en portömning var sjätte vecka eller efter säsong. Det kan krävas fler beroende på hudtillstånd.

Hur blir man av med svarta porer på näsan?

Få bort pormaskar med våra enkla tips

 1. Jobba på djupet. En exfoliering är ett måste i hudvårdsrutinen om du vill behandla tilltäpptheter och pormaskar. ...
 2. Ös på med fukt. Det är lätt att tro att huden måste torkas ut för att pormasken ska vilja fly sin kos. ...
 3. Lägg på en lera. ...
 4. Sudda ut och jämna till. ...
 5. För en porfri yta.

Kan man suga ut pormaskar?

Med Dermasuction Blackhead Remover kan du effektivt och smärtfritt suga ur pormaskar och andra orenheter från dina porer. Resultatet är en ren och vacker hud. Blackhead suction är otroligt lätt att använda. Den elektriska apparaten skapar ett vakuum som gör att pormaskarna sugs ut.

Är det bra att göra ansiktsbehandling?

Varför är det bra att göra ansiktsbehandlingar regelbundet? När du gör en behandling så rengör vi huden grundligt och tillsätter huden saker du inte kan ge den hemma. Huden stimuleras och cellförnyelsen sätts igång.

När ska man göra ansiktsbehandling?

Att ha en ung och vacker hud är sällan en slump. Ju tidigare du börjar med en bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar desto längre tid tar det för ålderstecknen att titta fram. Man brukar säga att en ansiktsbehandling kan man gå på ungefär var fjärde till sjätte vecka.