:

Hur startar man Hey Google?

Innehållsförteckning:

  1. Hur startar man Hey Google?
  2. Varför fungerar inte OK Google?
  3. Måste man säga hej Google?
  4. Hur väcker jag Google Assistant?
  5. Varför går det inte att öppna appar?
  6. Varför stängs Google-appen ner?

Hur startar man Hey Google?

Aktivera röstsökning på en telefon eller surfplatta med Android. Röst. Tryck på Voice Match under Hey Google. Aktivera Hey Google.

Varför fungerar inte OK Google?

Kontrollera att enheten är ansluten till internet och till samma wifi-nätverk som din mobila enhet. Kontrollera att mikrofonen är på: Högtalare (förutom Google Home), Smart Display-enheter eller smarta väckarklockor Kontrollera att mikrofonens reglage på baksidan av enheten är aktiverat.

Måste man säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver aktivera assistenten med den vanliga frasen för att få den att utföra enklare uppgifter. En ny funktion, som ännu inte lanserats, har hittats i Googles appfiler. Funktionen är ett nytt sätt att kontrollera Google assistenten utan att behöva säga "Hej Google".

Hur väcker jag Google Assistant?

Öppna Google Assistent med rösten

  1. På en telefon eller surfplatta med Android: Öppna Assistent-inställningar eller öppna Google Assistent-appen. och säg ”Assistent-inställningar”.
  2. Tryck på Voice Match under Populära inställningar.
  3. Aktivera Hey Google. Om Hey Google inte visas aktiverar du Google Assistent. Tips!

Varför går det inte att öppna appar?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Varför stängs Google-appen ner?

Google har en enkelt lösning Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.