:

Hur använder man opalescence go?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man opalescence go?
 2. Hur ofta kan man bleka tänderna med opalescence?
 3. Hur fungerar opalescence?
 4. Hur långe håller tandblekning?
 5. Vad är bettskena bra för?
 6. Vad kostar det att bleka tänderna hos tandläkaren?
 7. Vad innehåller opalescence?

Hur använder man opalescence go?

 1. Steg 1. Ta ut ur förpackningen.
 2. Steg 2. Centrera blekskenan på tandbågen.
 3. Steg 3. Gör en sug- eller sväljrörelse.
 4. Steg 4. Ta bort den yttre skenan.
 5. Steg 5. Gör en sug- eller sväljrörelse igen.
 6. Steg 6. Använd 6 %-varianten i 60 till 90 minuter.
 7. Steg 7. Ta av skenan från tänderna och borsta tänderna.

Hur ofta kan man bleka tänderna med opalescence?

Ofta kan det räcka med tre till fyra dagars behandling. Du kan behöva behandla tänderna i upp till två veckor om du har svåra missfärgningar. Det går inte att säga att den ena metoden är bättre än den andra. Behandling på klinik går fortare, men resultatet blir inte bättre än den behandling som man gör hemma.

Hur fungerar opalescence?

Hur går tandblekning till? De aktiva ämnena i blekgelerna från Opalescence penetrerar tänderna utifrån och in för att bryta upp de missfärgade molekylerna djupt inne i tänderna, avlägsna missfärgningar och göra tänderna ljusare.

Hur långe håller tandblekning?

Hur länge håller resultatet av en tandblekning? Resultatet brukar hålla minst 1 år beroende på vad man har för tobaksvanor samt dryck och matvanor. Tänk på att spara dina blekskenor så att du sedan kan fräscha upp tänderna när det är dags igen – då behöver du bara köpa nytt blekningsmedel.

Vad är bettskena bra för?

Bettskena används när man har besvär från käkleder och tuggmuskler. Den hjälper till att avlasta käkleder och tuggmuskler så att spända muskler lättare kan slappna av. En bettskena kan också användas för att undvika en alltför snabb nedslitning av tänderna vid tandgnissling.

Vad kostar det att bleka tänderna hos tandläkaren?

Vad kostar en tandblekning på Distriktstandvården? En hemmablekning kostar endast 2900 kronor för båda käkarna, och 1500 kronor för en käke. Klinikblekning med ZOOM kostar 3900 kronor. Du kan även till ett pris av 4900 kronor få både en klinikblekning plus en hemmablekning för att förbättra resultatet ännu mer.

Vad innehåller opalescence?

Opalescence tandblekningsgel innehåller PF (kaliumnitrat och fluor), vilket hjälper till att upprätthålla emaljens hälsa genom hela bleknings processen. Opalescence Go blekgel för hemblekning finns med 6 % väteperoxidhalt, och i smakerna Mint eller Melon.