:

Varför Polyglutt?

Innehållsförteckning:

 1. Varför Polyglutt?
 2. Är Polyglutt gratis?
 3. Kan man ha Polyglutt hemma?
 4. Vad kostar inläsningstjänst?
 5. Hur loggar man in på Polyglutt?
 6. Kan inte logga in på Polyglutt?
 7. Hur får man inläsningstjänst?

Varför Polyglutt?

Med Polyglutt utvecklar era flerspråkiga barn både svenska språket och sitt modersmål. De stärker även sin kulturella identitet, helt enligt läroplanen. Möjligheten till ett starkt utvecklat modersmål är viktigaste bakgrundsfaktorn för en bra skolgång – något förskolan måste lägga grunden för.

Är Polyglutt gratis?

Därför har vi nu sett till att alla vårdnadshavare med barn i förskolan har tillgång till Polyglutt förskola Home Access de närmaste 30 dagarna (helt utan kostnad). ...

Kan man ha Polyglutt hemma?

Även om Polyglutt främst är en digital språkutvecklingsresurs för förskolor, kan föräldrar och vårdnadshavare använda tjänsten hemma med sitt barn med hjälp av vårt tilläggsprogram Polyglutt Home Access. För att få åtkomst till Polyglutt Home Access måste ditt barns förskola registrera sig för tilläggstjänsten.

Vad kostar inläsningstjänst?

Appen är gratis, men att få tillgång till böckerna är inte det. Det krävs att man har någon form av abonnemang (skola eller kommun) och det kostar ganska mycket. Men har man det kan man dela ut inloggningskonto till samtliga elever på skolan oavsett om de är i behov av stöd eller inte.

Hur loggar man in på Polyglutt?

Polyglutt skola

 1. Ladda hem appen ”Polyglutt” till surfplatta eller mobil.
 2. Logga in med inloggningsuppgifterna: Användarnamn: polygluttskola. Lösenord: . OBS: Detta är ett delat konto, man får då välja bland de profiler som redan finns.
Esf AP

Kan inte logga in på Polyglutt?

Polylino skola. För att logga in med gruppkod behöver ditt användarkonto finnas med i en grupp och du behöver också ha ett lösenord. Om ditt namn inte finns med i gruppen, eller om du inte har ett lösenord, behöver du troligtvis kontakta den lärare eller personal som gav dig gruppkoden.

Hur får man inläsningstjänst?

Fyll i formuläret för att en kostnadsfri provperiod i 30 dagar....Du behöver inte registrera dig för en testperiod om du redan har tjänsten.

 1. Ditt namn *
 2. E-post *
 3. Bekräfta E-post *
 4. Telefonnummer.
 5. Skola/förskola/verksamhet *
 6. Kommun * Välj kommun. Välj kommun.
 7. * Jag har läst och godkänt integritetspolicyn.