:

Hur ska man sätta på mascara?

Innehållsförteckning:

 1. Hur ska man sätta på mascara?
 2. Varför smular min mascara?
 3. Vad gör mascara-Primer?
 4. Hur använder man en böjd Mascaraborste?
 5. Hur får man fin mascara?
 6. Hur får man fina fransar med mascara?
 7. Varför kladdar mascaran?
 8. Vad ska man ha för mascara?
 9. Vilken Ögonprimer är bäst?

Hur ska man sätta på mascara?

Vill du att dina ögon ska se större ut? Applicera mascaran i tre steg – börja med att applicera mascaran i mitten med tippen av borsten mitten och fortsätt sedan till kanterna. Vicka borsten fram och tillbaka. Ett annat sätt att få dina ögon att se större ut är att applicera mascaran diagonalt.

Varför smular min mascara?

Den vanligaste orsaken till att mascaror smular är helt enkelt att de har blivit för gamla. En mascara är fräsch i cirka 2-3 månader, sen är det dags att slänga bort den och införskaffa en ny.

Vad gör mascara-Primer?

En mascara-primer bygger längd och volym samtidigt som fransarna förblir mjuka. När man sedan målar på mascara, är det som ens egna frans är både längre och tjockare – vilket gör att mascaran får mer att arbeta med.

Hur använder man en böjd Mascaraborste?

Borste: böjd Vill du öppna ögonen maximalt och ge dem ett extra lyft är en böjd mascaraborste bästa valet. Formen följer din fransrad perfekt och kommer åt riktigt nära fransrötterna där mascaran hjälper till att böja alla fransstrån uppåt.

Hur får man fin mascara?

Böj gärna först längst in vid fransroten och sedan ytterligare på ett eller två ställen på fransen för att en elegant böj på dina fransar. Applicera därefter mascara. Måla långsamt i sicksack-rörelser med borsten och se till att både ovan och undersida av fransarna täcks.

Hur får man fina fransar med mascara?

10 knep som får dina ögonfransar att se längre ut

 1. Att böja fransarna innan du applicerar mascara kan ge effekten av längre fransar! ...
 2. Köp gärna en extraborste till din mascara. ...
 3. Var noggrann invid fransroten – jobba med mascaraborsten i sicksack-rörelser för att sedan dra ett långt drag ut ut mot franstopparna.

Varför kladdar mascaran?

Har du problem med att mascaran kladdar av sig på och under ögonen under dagen? Det beror ofta på att man har oljiga ögonlock. Lös problemet genom att applicera lite löst puder på och runt ögonen innan du lägger på din mascara.

Vad ska man ha för mascara?

Satsa på en tjock och tät borste, där borsten är av borstmaterial och inte gummi. Välj en mindre tät borste som ger fransarna färg och lite volym. Är du blond och/eller har ett ljust pigment överlag bör du även välja en mörkbrun mascara framför en svart. ... Var noga med att välja en allergitestad mascara.

Vilken Ögonprimer är bäst?

Bäst i test – Max Factor Lash Revival Ögonprimer Max Factor Lash Revival Ögonprimer är tillverkad med en skonsam och vårdande formula som är berikad med bland annat microfibrer, oljor och vitamin E. Mikrofibrerna ger längd och spänst till dina fransar och resultatet blir en flirtig blick som är oemotståndlig.