:

Hur använder man brun utan sol Cocoa Brown?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man brun utan sol Cocoa Brown?
  2. Vad händer om man inte sköljer av brun utan sol?
  3. Hur länge håller brun utan sol Cocoa Brown?
  4. Hur duschar man av brun utan sol?
  5. Kan man köpa brun utan sol på ICA?

Hur använder man brun utan sol Cocoa Brown?

En populär brun-utan-sol är Cocoa Brown 1 Hour Tan som har en fuktgivande mousse-formula som ger en vackert kakaobrun ton på bara en timme. Applicera lagom av moussen på din Cocoa Brown Pink Tanning Mitt och massera in i huden med cirkulära rörelser och jobba relativt snabbt.

Vad händer om man inte sköljer av brun utan sol?

Att glömma att ta bort din gamla brun utan sol Skrubbar du dig inte ordentligt innan du smörjer in dig så blir helt enkelt inte resultat bra. Har du inte skrubbat bort döda hudceller och gammal bränna kommer du se ut som en spräcklig katt.

Hur länge håller brun utan sol Cocoa Brown?

Intensiteten på din solbränna varierar mellan ljus och mörk beroende på hur länge du låter den verka innan du duschar av den. Applicera moussen jämt över huden, låt verka till önskad intensitet och duscha sedan för en jämn, vacker bränna som håller i upp till 5-7 dagar!

Hur duschar man av brun utan sol?

Efter din spraytan, duscha utan tvål i ljummet vatten i ca 2-3 minuter. Den bruna överskottsfärgen rinner då av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och sedan djupnar de kommande timmarna. Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.

Kan man köpa brun utan sol på ICA?

ICA Handla Online - Brun utan sol Mist Body 150ml Sublime.