:

Hur lång tid tar det att tvätta bilen själv?

Innehållsförteckning:

 1. Hur lång tid tar det att tvätta bilen själv?
 2. Hur fungerar Washworld?
 3. Är Steamrex bra?
 4. Vad kostar det att tvätta bilen själv?
 5. Hur mycket kostar det att tvätta en bil?
 6. Vad kostar Go Wash?
 7. Hur man tvättar en bil?
 8. Är automattvätt bra?

Hur lång tid tar det att tvätta bilen själv?

Att tvätta bilen hos oss tar bara några minuter. Vi har tvättprogram för alla behov, oavsett om det gäller en snabbtvätt eller en premiumtvätt med extra allt. Vi har generösa öppettider för att du ska kunna tvätta när du har tid.

Hur fungerar Washworld?

Wash World registrerar bilen/medlemskapet vid tvättanläggningen via ett system som innefattar registreringsskyltsigenkänning. Medlemmen accepterar att bilens förare kan agera på uppdrag av medlemmen, även när det gäller uppgradering av tvätt och därmed förbrukning och ådragna skulder.

Är Steamrex bra?

Smidig tjänst! Fick samtal när killen var på plats vid garaget, sedan körde jag ut bilen och kunde därefter göra annat under tiden. Besked igen när jobbet var klart. Bra bemötande och gediget slutresultat, kan rekommenderas!

Vad kostar det att tvätta bilen själv?

Tvätta själv från 2,50 kr/min Smuts och spillvatten tas om hand av våra vattenreningsverk och oljeavskiljare. Enklare, smartare och mycket bättre än att tvätta hemma på gatan - på många sätt.

Hur mycket kostar det att tvätta en bil?

Fråga: Hur mycket kostar det att tvätta bilen? Svar: Det beror på hur smutsig din bil är. Om bilen är tvättad för några dagar sedan kan det räcka att spola av bilen och det behöver inte kosta mer än 20-30 kronor. En smutsig bil brukar kosta kosta mellan 100-200 kronor att få helt ren.

Vad kostar Go Wash?

Tryck det laddade refillkortet försiktigt mot läsaren i tvättboxen tills önskat belopp att tvätta för framgår på displayen. Varje tryck mot läsaren motsvarar en betalning med 20 kr. Titta på displayen under tvättning för att se hur mycket av det laddade beloppet som återstår.

Hur man tvättar en bil?

Rengör bilen – proffsets bästa tips

 1. Avfettning. Avfettning är själva starten. ...
 2. Spola. Nästa steg är att spola av allt medel och smuts som lösts upp. ...
 3. Schamponera med svamp. För att få sin bil ren måste man hjälpa lacken att bli av med den så kallade ”trafikfilmen”. ...
 4. Torka. ...
 5. Vaxa. ...
 6. Dammsug. ...
 7. Rengör klädsel och inredning. ...
 8. Finlir.

Är automattvätt bra?

– Ja, man kan köra bilen i en automattvätt med eller utan borstar. Har man borstar blir det säkert renare men det finns risk att det blir repor i lacken, och utan borstar blir det inte lika rent men det är skonsammare mot lacken. Det finns för- och nackdelar med båda.