:

Är leave in balsam bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är leave in balsam bra?
  2. Vad är leave in?
  3. Vad gör en leave in Cream?
  4. Var ska man ha balsam?
  5. Varför har man balsam i håret?
  6. När ska man använda Balsamspray?
  7. Vad är Balsamspray bra för?

Är leave in balsam bra?

Spraybalsam eller leave-in balsam är bra för dig med torrt och frissigt hår och som vill addera mer fukt. ... Ett spraybalsam eller ett leave-in balsam är en vårdande produkt som tillför fukt och som inte ska sköljas ur utan vara kvar i håret och verka. Det kan också ofta användas i torrt hår som en stylingprodukt.

Vad är leave in?

Ett leave in balsam är ett balsam som lämnas kvar i håret. Det ger en intensiv vård till håret precis som en hårinpackning, men med fördelen att det inte behöver sköljas ut efter användning. Precis som en hårinpackning har leave in balsam djupt vårdande effekt på torrt och skadat hår.

Vad gör en leave in Cream?

Ett leave in balsam gör att ditt hår blir återfuktat och mjukt. Hos oss på NordicFeel hittar du många olika leave in balsam, vi har något för alla hårtyper!

Var ska man ha balsam?

Du masserar in balsam i hårbotten De flesta av oss masserar gärna vår hårbotten för att det känns skönt, men det är faktiskt den del av håret som har minst nytta av balsam, för här är håret nytt och starkt. Däremot ska du massera in balsam i topparna, där det är skört och torrt och verkligen har behov av balsam.

Varför har man balsam i håret?

Balsam används för att motverka shampots avfettande effekter, genom att bland annat tillsätta olika fetter. Detta skyddar håret, gör det mer lättkammat och ger det ett glansigare utseende.

När ska man använda Balsamspray?

En balsamspray är ett leave-in balsam som innebär att balsamet inte ska sköljas ur efter applicering. Det kan appliceras i både torrt och vått hår och är en vårdande produkt som tillför fukt och ska sitta kvar i håret för att verka. Produkten kan också ofta användas som en stylingprodukt.

Vad är Balsamspray bra för?

Med en bra balsamspray ger du håret en bra återfuktning och du får ett fräschare hår som är lätt att reda ut. Balsamet är vårdande och tillför fukt men ska till skillnad mot vanligt balsam inte sköljas ur. Det kan fungera bra som en snabb uppfräschning när du inte vill tvätta håret.