:

Vad är kodkort på Mobilt BankID?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är kodkort på Mobilt BankID?
 2. Hur gör jag för att aktivera Mobilt BankID för utökad användning?
 3. Hur länge är ett kodkort giltigt?
 4. Vad är mitt kodkort Swedbank?
 5. Var hittar jag kodkort Swedbank?
 6. Hur hittar man sitt kodkort?
 7. Hur ser man sitt kodkort?
 8. Vad är ett kodkort för internetbank?
 9. Hur aktiverar du Mobilt BankID?
 10. Hur ska jag beställa Mobilt BankID hos internetbank?

Vad är kodkort på Mobilt BankID?

Kodkort är ett kort med engångskoder som du använder till att aktivera ditt BankID för utökad användning, så att du kan lägga till nya mottagare för betalningar och överföringar i internetbanken.

Hur gör jag för att aktivera Mobilt BankID för utökad användning?

Hur gör jag för att aktivera Mobilt BankID för utökad användning? Du aktiverar enkelt ditt Mobilt BankID för utökad användning med hjälp av din säkerhetsdosa eller ett kodkort. Logga in i internetbanken med Mobilt BankID och gå till sidan Övriga tjänster, sen klicka dig vidare till Mobilt BankID.

Hur länge är ett kodkort giltigt?

Det gäller i tre år. Du beställer ett nytt Mobilt BankID i appen för privatpersoner eller på bankkontor innan giltighetstiden gått ut.

Vad är mitt kodkort Swedbank?

Kodkort är ett fysiskt kort med engångskoder som du i vissa fall behöver använda för att aktivera utökad användning för ditt Mobila BankID. Med utökad användning kan du höja beloppsgränsen för Swish och lägga till nya mottagare för betalningar.

Var hittar jag kodkort Swedbank?

I appen för privatpersoner

 1. Logga in i appen med Mobilt BankID.
 2. Klicka på menyn (tre vågräta streck).
 3. Tryck på Övriga tjänster.
 4. Tryck på Mobilt BankID.
 5. Tryck på Hantera kodkort.
 6. Tryck på Beställ.

Hur hittar man sitt kodkort?

Kodkortet skickas i ett brev hem i brevlådan till din folkbokföringsadress inom några dagar....I appen för privatpersoner

 1. Logga in i appen med Mobilt BankID.
 2. Klicka på menyn (tre vågräta streck).
 3. Tryck på Övriga tjänster.
 4. Tryck på Mobilt BankID.
 5. Tryck på Hantera kodkort.
 6. Tryck på Beställ.

Hur ser man sitt kodkort?

Logga in i internetbanken och gå till sidan Kodkort till Mobilt BankID som du finner under menyvalet Tillval. Där kan du beställa ett kodkort.

Vad är ett kodkort för internetbank?

 • (Gäller enbart Swedbank) Kodkort är ett kort med engångskoder som du använder till att aktivera ditt BankID för utökad användning, så att du kan lägga till nya mottagare för betalningar och överföringar i internetbanken. Du behöver bara göra detta en gång, därefter har ditt BankID den utökade funktionaliteten permanent.

Hur aktiverar du Mobilt BankID?

 • Aktivera Mobilt BankID Aktiveringen skiljer sig åt beroende på om du gör den från en dator eller från en mobil enhet. När du aktiverar från en dator visas en QR-kod som du ska läsa in i BankID-appen. Använder du en mobil enhet ska du klicka på en länk som startar appen.

Hur ska jag beställa Mobilt BankID hos internetbank?

 • 1. Ladda ner BankID säkerhetsapp. Det gör du från App Store eller Google Play, beroende på vilken typ av mobiltelefon eller surfplatta du har. 2. Logga in på din internetbank och beställ Mobilt BankID. Det skiljer sig lite åt mellan olika banker. Följ anvisningarna för beställning av Mobilt BankID hos din internetbank. 3.