:

Hur ska man använda kristaller?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ska man använda kristaller?
  2. Hur aktiverar man sina kristaller?
  3. Hur kan kristaller hjälpa?
  4. Vilka kristaller tål sol?
  5. Vart ska man lägga kristaller?

Hur ska man använda kristaller?

Kallt vatten är lika uppfriskande för kristaller som det är för dig och därför kan du alltså rena dina kristaller genom att hålla dem under kallt rinnande vatten. Du kan också skapa ett bad för dina kristaller i handfatet och addera lite himalayasalt för en extra cleanse.

Hur aktiverar man sina kristaller?

  1. Rinnande vatten. En enkel reningsmetod är att hålla kristallen under rinnande vatten, exempelvis i vattenkranen hemma, eller i en porlande bäck i skogen eller i havets blå böljor. ...
  2. Månljus. ...
  3. Kristallkluster. ...
  4. Solljus.

Hur kan kristaller hjälpa?

✶ Ta bort blockeringar i kroppen - Alla kristaller har olika egenskaper och jobbar med våra olika chakran (energicenter) i kroppen på olika sätt. Vi lagrar ofta olika blockeringar i kroppen och i våra chakran, och kristallerna kan hjälpa oss att få bort dessa blockeringar så att vår energi kan flöda fritt igen.

Vilka kristaller tål sol?

Sol- och månljus Bergkristaller och Solsten är några av de stensorter som tål att renas i kombination med solljus. Rosenkvarts, Turkos, Ametist och Vanadinit med flera ska däremot skyddas från direkt solljus eftersom de bleks eller missfärgas.

Vart ska man lägga kristaller?

Lägg den på sängbordet, under kudden eller varför inte på bröstbenet för att sova bättre på nätternna och för att få hjälp att slappna av på ett själsligt plan.