:

Hur vet man om man är stammis ICA?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet man om man är stammis ICA?
  2. Är ICA kort gratis?
  3. Hur säger jag upp mitt ICA kort?
  4. Hur får man en ICA stammis korg?
  5. Hur mycket är ICA bonus?
  6. Hur mycket kostar ICA-kort?
  7. Kan man handla överallt med ICA-kort?

Hur vet man om man är stammis ICA?

ICA utgår stammispoäng inte vid betalning av läkemedel på recept och förmedlade varor t. ex. från Systembolaget, Apoteket AB eller postorderföretag. Poäng utgår heller inte på presentkort, tobak, lotter, tips, spel, biljetter eller vid betalning av tjänster exempelvis uthyrning av film.

Är ICA kort gratis?

Du som är ICA-student får ett kostnadsfritt bankkort under studietiden och bra rabatter på ICA. Det bästa sparandet är det som faktiskt blir av.

Hur säger jag upp mitt ICA kort?

För att avsluta ett konto loggar du in i appen eller på icabanken.se och skickar ett säkert meddelande till kundservice med uppgifter om vilket eller vilka konton du vill avsluta. Du kan kontakta vår kundeservice på 033-47 47 90, vardagar 8–18 och helger 10–16.

Hur får man en ICA stammis korg?

Nu erbjuder vi er att köpa er alldeles egna rosa Stammis kundkorg. 😍 Förutom att den är riktigt snygg, så är den gjord av återvunnen plast och du slipper köpa plastkassar - Klimatsmart♻️💚 Priset är 59kr/korg. Det är ett begränsat parti och det är först till kvarn som gäller.

Hur mycket är ICA bonus?

Varje köp hos ICA ger 20 stammispoäng*, både i butik och online. Även på Apotek Hjärtat ger varje krona 1 stammispoäng*. Varje köp i Apotek Hjärtats fysiska butiker betalt med något av ICAs kort ger 20 extra stammispoäng*. Varje premiekrona ger 1 stammispoäng.

Hur mycket kostar ICA-kort?

Månadsavgiften för ICA Bankkort är 25 kr/mån (0 kr för dig under 21 år eller ICA Student). Månadsavgiften för ICA Bankkort Plus är 27 kr/mån. *I vissa fall kan den lokala banken ta ut en avgift vid kontantuttag i automat.

Kan man handla överallt med ICA-kort?

Vårt bankkort är ett Mastercard som du kan betala med överallt, som dessutom är ett bra kort på resan. Bäst med bankkortet är att du kan få dubbel bonus på dina köp hos ICA och Apotek Hjärtat om du har fler produkter hos oss.