:

Hur använder man kolloidalt silver?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man kolloidalt silver?
  2. Vad gör Silvervatten?
  3. Vad är Ionosil kolloidalt silver bra för?
  4. Vad är silver bra mot?
  5. Varför dricka Silvervatten?
  6. Vad är Ionosil bra för?

Hur använder man kolloidalt silver?

Man ska hålla vätskan under tungan och skölja runt i munnen någon minut innan man sväljer. Då passerar silverjonerna direkt ut i blodomloppet genom munhålans slemhinna. Silvret rensas successivt ut av njurarna till urinen så därför är det bra att upprepa många små doser istället för att ta en stor.

Vad gör Silvervatten?

Silvervatten skadar kroppen Det är toxiskt – alltså giftigt – och kan skada oss. – Silver tas upp ur matsmältningskanalen och ansamlas i inre organ, i njurar och i hjärnan. I djurförsök med högre doser silver har lever- och njurskador konstaterats, säger Vähäkangas.

Vad är Ionosil kolloidalt silver bra för?

Ionosil Kolloidalt Silver Produkten marknadsförs som en vattenreningsprodukt och sägs vara effektiv mot bland annat svamp-, virus- och bakterietillväxt. Blandningen består av desinficerat vatten innehållande 0,01 gram silver per liter. Silvret består i sin tur av 70 procent silverjoner och 30 procent nanosilver.

Vad är silver bra mot?

Det sägs hjälpa mot huvudlöss och vaglar, mot rosfeber, herpes och vårtor. Till och med enklare former av hudcancer kan silvret bota, för tillverkaren "Har personligen plockat bort två små basaliom och ett aktiniskt keratos med hjälp av blandningen av C-vitamin och KS, så jag vet att det fungerar!

Varför dricka Silvervatten?

Användningsområdet för kolloidalt silver inte är lika stort idag som det ansågs vara under 1900-talet. Dock finns det fortfarande flera sjukdomar och tillstånd som ämnet fortfarande används mot och tros kunna påverka. Exempel på detta är bland annat infektioner, cancer, diabetes och artros.

Vad är Ionosil bra för?

IONOSIL kolloidalt silver, en vattenreningsprodukt som kan döda bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer. IONOSIL är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm, motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml produkt.