:

Hur startar man en iPhone utan hemknapp?

Innehållsförteckning:

 1. Hur startar man en iPhone utan hemknapp?
 2. Vilka iPhones har hemknapp?
 3. Hur får man bort hemknapp?
 4. Hur startar man om en iPhone utan touch?
 5. Varför funkar inte min hemknapp iPhone?
 6. Var är hemknappen på iPhone 12?
 7. Vilken är hemknappen?
 8. Hur dubbelklicka iPhone 11?
 9. Varför fungerar inte min hemknapp?

Hur startar man en iPhone utan hemknapp?

Metod 1: Lås upp iPhone med Assistive Touch Välj Allmänt alternativ från inställningar app på din iPhone. Och sedan kan du välja Tillgänglighet alternativ. Leta reda på AssistiveTouch alternativet växlar alternativet till. Det låter dig låsa upp iPhone utan att trycka på hemknappen.

Vilka iPhones har hemknapp?

Förra året lanserade Apple inte bara en ny iPhone i två olika storlekar, utan även två helt nya iPhone-modeller. iPhone 8 och iPhone 8 Plus fortsätter traditionen från iPhone 6 och 7, såväl som Plus-modellerna, genom att inkludera populära och numera klassiska iPhone-funktioner som Retina-skärmen och hemknappen.

Hur får man bort hemknapp?

Välj hur du vill navigera

 1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
 2. Öppna System Rörelser. Systemnavigering. Om Systemnavigering inte visas läser du stegen för äldre Android-versioner. ...
 3. Välj ett alternativ: Navigering med rörelser: Inga knappar. Navigering med två knappar: Två knappar för Start eller Tillbaka.

Hur startar man om en iPhone utan touch?

Tryck på volymhöjningsknappen och släpp den snabbt igen och tryck på volymsänkningsknappen och släpp den snabbt. Håll sedan in sidoknappen. Släpp knappen när Apples logotyp visas.

Varför funkar inte min hemknapp iPhone?

Gå till Inställningar -> Allmänt -> Hjälpmedel. Skrolla dig nedåt till Assistivetouch. "Välj Anpassad överordnad meny …" Om det endast är hemknappen du vill ersätta, kanske denna uppsättning kan passa dig bra.

Var är hemknappen på iPhone 12?

Så här får du en hemknapp på din iPhone Om du verkligen saknar hemknappen, tänk på att det är möjligt att få 12-, 11- och X-seriens iPhones att visa en hemknapp på skärmen. Detta aktiveras via avsnittet Tillgänglighet i appen Inställningar: Gå till Inställningar> Tillgänglighet> Peka på och slå sedan på AssistiveTouch.

Vilken är hemknappen?

På framsidan av telefonen sitter en fysisk hemknapp som också agerar som fingeravtrycksläsare. Det är visserligen inget nytt. Samsung, Apple och många andra har haft liknande hemknappar i många år.

Hur dubbelklicka iPhone 11?

Växla mellan appar med hemknappen

 1. Dubbelklicka på hemknappen för att visa nyligen använda appar.
 2. Svep till vänster eller höger för att hitta appen som du vill använda.
 3. Tryck på appen.

Varför fungerar inte min hemknapp?

Om din hemknapp verkligen inte fungerar kan du hjälpligt använda telefonen ändå temporärt genom att slå på det som kallas ”assistive touch” som ger tillgång till hemknappen och andra funktioner direkt på skärmen.