:

Vad används Grovtvätt till?

Innehållsförteckning:

 1. Vad används Grovtvätt till?
 2. Hur ofta får man boka tvättstugan?
 3. Hur städar man en tvättstuga?
 4. Hur bokar man tid i tvättstuga?
 5. Vad menas med Grovtvätt?
 6. Vad är Spontantvätt?

Vad används Grovtvätt till?

Med grovtvätt menas mattor, täcken, arbetskläder och dylikt. Tvättstugorna får endast användas för privat tvätt och inte i kommersiellt syfte. Respektera de ordningsregler som finns uppsatta i och tänk på att lämna tvättstugan i det skick som du själv önskar finna den!

Hur ofta får man boka tvättstugan?

Två pass om tre timmar på kvällar och tio tretimmarspass på helgerna är en branschstandard.

Hur städar man en tvättstuga?

Minimikrav är nog ändå att ta bort ludd och damm ur torktumlare och torkskåp, tvätta ur tvättmedels- och sköljmedelsfack, kolla att tvättrumman än tom och ren, torka av maskiner och bänkar och sopa upp eventuellt spill på golvet. En del hyresvärdar har också ordningsregler om att våttorka golvet .

Hur bokar man tid i tvättstuga?

 1. Det finns olika typer av bokningssystem för tvättstuga. Titta utanför tvättstugan i ditt hus om du har en fysisk bokningstavla eller en elektronisk bokningsskärm, alternativt en bokningspärm.
 2. Bokningspärm. ...
 3. Fysisk bokningstavla. ...
 4. Elektronisk bokningstavla. ...
 5. PDF-manual boka tvättstuga med.

Vad menas med Grovtvätt?

Stora och tunga textilier som exempelvis mattor och täcken räknas som grovtvätt. Information om vad som gäller för grovtvätt kan du hitta i de flesta av våra tvättstugor.

Vad är Spontantvätt?

I höghuset finns en ”spontantvättstuga” där du kan ta en tid om det kört ihop sig och du behöver en tvättid snabbt. Den går inte att boka, utan är det ledigt är det bara att tvätta. Här tvättar du dina grövre textilier såsom mattor, bäddmadrasser och annan tyngre tvätt i hushållet. ...