:

Hur Applicera Glow?

Innehållsförteckning:

  1. Hur Applicera Glow?
  2. Hur använder man flytande highlighter?
  3. Vad menas med Glow?
  4. Hur ska man lägga solpuder?
  5. Vad ska man ha för färg på puder?

Hur Applicera Glow?

Antingen kan du blanda några droppar i din foundation eller din ansiktskräm för att ge glow till hela ditt ansikte. Annars kan du använda den som en highlighter och applicera på de höga punkterna i ansiktet som är näsryggen, högst upp på kindbenen, amorbågen, lite på hakan och mitt på pannan.

Hur använder man flytande highlighter?

När du använder en flytande highlighter över en flytande foundation måste du vänta tills det torkat ordentligt. Sätt sedan allt med ett genomskinligt puder. Om man applicerar highlighter på fel ställen kan det göra att ansiktet ser bredare ut.

Vad menas med Glow?

Glow är ett begrepp som har börjat användas under de senaste åren, men det är egentligen ett annat ord för lyster. Många undrar vad glow och lyster i huden faktiskt innebär, vilket är svårt att specificera. Båda orden är synonymt med klar,hälsosam, skimrande och är helt enkelt raka motsatsen till glåmig.

Hur ska man lägga solpuder?

Bronzer-guide: Så lägger du bronzer i ansiktet Använd en mjuk borste med lätt tryck för att du inte ska få skarpa kanter. Tänk på att det inte är som att applicera contour. Lägg bronzern längs med hela pannan förutom precis i mitten. Använd inte bronzern för långt ned, då kan pannan se mindre ut.

Vad ska man ha för färg på puder?

SVAR: Puder handlar snarare om att ge din hy textur än färg. Välj därför helst en transparent nyans utan pigment eller ett puder som ligger så nära din egna hudton som möjligt. En för ljus färg gör att ditt ansikte ser onaturligt blekt och pudrig ut medan en för mörk färg ger ett tungt och kompakt utseende.