:

Vad kan man göra med EuroBonus-poäng?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kan man göra med EuroBonus-poäng?
  2. Hur lång tid tar det innan EuroBonus-poäng registreras?
  3. Hur räknas SAS poäng?
  4. Hur länge håller SAS poäng?
  5. Hur många poäng Star Alliance?
  6. När syns EuroBonus?

Vad kan man göra med EuroBonus-poäng?

Du kan använda de poäng du har tjänat in för nya flygresor, hotellvistelser eller för att uppgradera din flygning. Du kan också välja mellan produkter och presentkort i vår EuroBonus Shop. Ta en titt på hur du kan tjäna dina poäng.

Hur lång tid tar det innan EuroBonus-poäng registreras?

Dina EuroBonus-poäng registreras några dagar efter att du har avslutat resan. Det kan ta lite längre tid om du reste med ett av våra partnerflygbolag. Om du inte har fått dina poäng inom 14 dagar kan du registrera dina poäng i efterhand här.

Hur räknas SAS poäng?

Antalet EuroBonus-poäng du tjänar är beroende av bokningsklass, flygbolag och destination. Det är inte så roligt att i efterhand upptäcka att du fått 25% poängintjäning när du kunde fått 200% för bara 1000 sek mer på samma flygresa. Kontrollera de specifika reglerna innan du köper din biljett.

Hur länge håller SAS poäng?

Du får 1 poäng per krona och dessutom kan du få en extra bonus en till två gånger per år, beroende på vilket kort du har. Poängen har inget utgångsdatum utan du samlar poänglänge du är medlem. Poängen kan du enkelt använda genom att välja transaktioner på ditt konto och betala dem med poäng.

Hur många poäng Star Alliance?

Star Alliance-poängtabell

Från Europa tillEconomyBusiness
Från Nord- och Centralamerika70 000130 000
Från Sydamerika och Västindien90 000165 000
Från Nord-/Centralafrika och Mellanöstern60 000105 000
Södra Afrika90 000165 000

När syns EuroBonus?

Du får 20 000 nya statuspoäng i samband med den årliga förnyelsen av ditt kort. Observera att det kan ta upp till tre veckor innan poängen syns på ditt EuroBonus-konto.