:

Vad är en rabattkod?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en rabattkod?
  2. Var skriver man in rabattkod på Hotels Com?
  3. Har Hotels Com prisgaranti?
  4. Hur kontaktar man Hotels Com?
  5. Är det säkert att boka på Hotels?
  6. Kan man ringa booking Com?
  7. Kan man lita på Hotels Com?
  8. Är det billigare att boka hotell på plats?

Vad är en rabattkod?

Rabattkoder, kupongkoder, kampanjkoder eller kuponger - kärt barn har många namn. Gemensamt för dessa namn är att du som kund får någon typ av rabatt när du handlar. Bakom orden döljer sig nämligen ofta en rabatt, fri frakt eller en annen förmån i en nätbutik.

Var skriver man in rabattkod på Hotels Com?

När du klickat på “Boka” kommer du till betalningssteget där du kan mata in din rabattkod. Kontrollera en sista gång att allting stämmer och mata därefter in rabattkoden i rutan “Använd rabattkod” och tryck "Aktivera". (Rutan för rabattkoder finns vanligtvis under rutan som visar “Totalt pris”.)

Har Hotels Com prisgaranti?

Har du hittat ett billigare pris på Hotels.com? Om du har en återbetalningsbar bokning kan du ringa oss så bokar vi om till det lägre priset och återbetalar direkt den ursprungliga bokningen (till det högre priset).

Hur kontaktar man Hotels Com?

020- - Hotels.com Kundtjänst & Kundservice telefon.

Är det säkert att boka på Hotels?

Bokade 7 nätter i Åre 10062 kr. Väl på plats säger hotellet att de bara fått betalt för 6 nätter ca 7500kr. Från Hotels.com. ... Använd aldrig hotels.com tjänster.

Kan man ringa booking Com?

Telefonnumret om du vill kontakta Booking.com kundtjänst är: +-2609. Booking. coms telefonsupport går att nå: 24/7.

Kan man lita på Hotels Com?

Använd aldrig hotels.com tjänster. Det är bara att glömma blåsningen. Tänker inte ens försöka reda ut det. Tänker istället polisanmäla hotels.com.

Är det billigare att boka hotell på plats?

Det beror på och det skiljer sig mellan olika hotell. Vissa hotell har samma pris på frukost oavsett om du betalar online via en bokningssajt eller direkt på hotellet. Ibland är det billigare att betala frukosten på plats, ibland dyrare. ... Ibland har man specialerbjudanden för frukost till lågt pris.