:

Vad ska man tänka på när man köper en surfplatta?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ska man tänka på när man köper en surfplatta?
  2. Vilken surfplatta kan man ha simkort i?
  3. Kan du ha internet utan sim-kort?
  4. Vad är det för skillnad på en surfplatta och en iPad?
  5. Vad är det för skillnad på läsplatta och surfplatta?

Vad ska man tänka på när man köper en surfplatta?

Den vanligaste storleken är 10”, och det är den storleken som passar bäst för de allra flesta. Ska du köpa en surfplatta till barn räcker det med en lite mindre, men om du däremot ska redigera film och bilder kan det vara värt att gå upp till en lite större skärm, typ 12,9”.

Vilken surfplatta kan man ha simkort i?

Kan man ha SIM-kort till alla surfplattor? Nej, alla surfplattor har inte stöd för SIM-kort. Har du valt Wifi i stället för 3G eller 4G surfplatta kan du inte sätta i ett SIM-kort.

Kan du ha internet utan sim-kort?

Det går faktiskt utmärkt att använda en smart telefon utan sim-kort. Det finns ju wifi. På alla ställen där det går att hitta en wifi-anslutning fungerar telefonen precis som vanligt och du kan använda alla appar, förutom just när det gäller det som en telefon egentligen är till för nämligen att ringa och skicka sms.

Vad är det för skillnad på en surfplatta och en iPad?

”Den största skillnaden mellan en Android-surfplatta och en iPad är att de har olika operativsystem, vilket i likhet med datorer och mobiltelefoner har stor påverkan på användarupplevelsen”, säger Christoffer Dybendahl, produktchef hos Elkjøp-koncernen, som Elgiganten ingår i.

Vad är det för skillnad på läsplatta och surfplatta?

Surfplattor kan göra mycket som läsplattor inte kan göra. De kan visa färg, de kan surfa snabbt på internet, spela upp video och spela spel i 3D. ... Läsplattan är lättare, ofta mindre, än surfplattan, men den kan å andra sidan inte visa video eller spela spel. Man kan säga att det beror på vad du behöver.