:

Hur gör man med en Aromalampa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man med en Aromalampa?
  2. Hur använder man Doftvax?
  3. Vad använder man doftolja till?
  4. Hur sätter man i Doftpinnar?
  5. Hur många droppar i Aromalampa?
  6. Var kan man köpa eteriska oljor?
  7. Vad är skillnaden mellan doftolja och eterisk olja?
  8. Vart ska man ha Doftpinnar?

Hur gör man med en Aromalampa?

Aromalampor för att sprida dofter i hemmet eller i din butik. Använd någon av våra eteriska oljor eller aromablandningar. Användning aromalampor: Häll först vatten i lampans kopp, droppa sedan några droppar eterisk olja med den doft du tycker om, tänd ett värmeljus och placera under koppen inuti lampan.

Hur använder man Doftvax?

Doftvax är ett enkelt alternativ till doftljus. Du lägger ner formade doftvaxbitar i aromlampan där de får smälta och sprida doft. Doftvax kallas även för tarts, melts eller vaxkakor. Fördelar med att använda doftvax istället för doftljus är många.

Vad använder man doftolja till?

Doftoljorna är uppdelade i lugnande dofter samt uppiggande dofter. Häll upp vatten i aromalampans övre del och droppa i ett par droppar doftolja av din favoritdoft. Tänd ljuset under och känns väldoften sprida sig i rummet.

Hur sätter man i Doftpinnar?

I paketen ligger pinnarna av trä separat från glasbehållaren med doftoljan. Det är dessa pinnar som kommer suga upp doftoljan och sprida doften i ditt hem. Dessa pinnar ska sätta ner i doftoljan, det först då doften kan spridas ordentligt och du kan njuta av dina doftpinnar.

Hur många droppar i Aromalampa?

Aromalampor från AROMA creative AB finns i många vackra utföranden för att passa de flesta miljöer och personligheter. Tillsätt 3-8 droppar eterisk olja i den vattenfyllda skålen och njut av en härlig doft i hela rummet. Användning: Droppa 4-7 droppar valfri eterisk olja direkt på stenen.

Var kan man köpa eteriska oljor?

Åhléns är det rätta stället för dig som vill köpa eteriska oljor online eller i butik. Vi har omsorgsfullt valt ut olika eteriska oljor av god kvalitet och varierande användningsområden. Behöver du assistans i ditt val av eteriska oljor hjälper vi dig gärna via kundtjänst eller på plats i våra varuhus.

Vad är skillnaden mellan doftolja och eterisk olja?

Vad är skillnaden mellan doftoljor och eteriska oljor? Eteriska oljor är pressade från växter och kan kategoriseras som en naturlig produkt. Doftoljor som Tvålköket säljer är oftast en blandning mellan naturliga eteriska oljor och syntetiska ämnen.

Vart ska man ha Doftpinnar?

Det passar utmärkt i exempelvis badrum och sovrum där man önskar mötas av väldoftande atmosfär. Visste du att du kan bestämma hur mycket det ska dofta genom att ta bort några doftpinnar för mindre doft och använda alla för rikare doft. Doftpinnar är träpinnar som man sätter i en vacker behållare med doftolja.