:

Hur ansluter jag mitt företag till Klarna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ansluter jag mitt företag till Klarna?
  2. Varför använder företag Klarna?
  3. Varför kan jag inte betala med Klarna?
  4. Vilka företag kan ha Klarna?
  5. Vad krävs för att sälja med Klarna?
  6. Kan företag betala med Klarna?
  7. Kan företag köpa med Klarna?

Hur ansluter jag mitt företag till Klarna?

Du kan även göra det via vår app eller hemsida. På dina inställningar går du in på “Köp och Betalningar” och sedan “Betalsätt”, fyll i vilket bankkonto du önskar ansluta. När din bank har godkännt kopplingen kan du också betala dina fakturor direkt i appen.

Varför använder företag Klarna?

Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick. När företaget 2014 förvärvade SOFORT skapades Klarna Group.

Varför kan jag inte betala med Klarna?

Den vanligaste orsaken är att den innestående krediten hos Klarna är för hög. Om du till exempel har flera fakturor hos Klarna men som ännu inte är betalda. Om du vill höja kreditgränsen behöver du kontakta Klarna så att dem kan göra en manuell prövning.

Vilka företag kan ha Klarna?

  • H&M.
  • Adlibris.
  • Åhléns.
  • Intersport.
  • Visa alla.

Vad krävs för att sälja med Klarna?

För att börja sälja med Klarna behöver nedanstående vara uppfyllt. En fungerande hemsida som innehåller följande följande information: Företagsinformation: registrerat företagsnamn, registrerad företagsadress, organisationsnummer samt momsregistreringsnummer.

Kan företag betala med Klarna?

Ja företagsköp fungerar i Sverige, Norge och Finland. Det är dock förutsatt att ditt företag finns registrerat i det landet. Kontakta oss efter att ditt avtal är färdigställt för att lägga till företagsköp.

Kan företag köpa med Klarna?

Handla som företag via Klarna Du kan själv lägga en beställning i nätbutiken som företag. Du betalar då via Klarna och kan välja ett betala med faktura, kort eller direktbetalning. Det finns dock begränsade möjligheter att ange ett inköpsordernummer och egen referens.