:

Kan man använda Bio Oil i ansiktet?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man använda Bio Oil i ansiktet?
  2. När ska man börja använda Bio Oil?
  3. Hur länge ska man använda Bio Oil?
  4. Vad är Bio Oil bra för?
  5. Vad är Bio olja?
  6. När smörja magen gravid?
  7. Hur får man bort ärr från operation?

Kan man använda Bio Oil i ansiktet?

Bio-Oil är en hudolja för både ansikte och kropp speciellt framtagen för att hjälpa till att minska antalet ärr, bristningar och ojämn hudton. Bio-Oil hjälper till att minska bristningar, som kan vara ett resultat av snabb viktminskning, när huden inte hinner anpassa sig till viktförändringen.

När ska man börja använda Bio Oil?

Använd produkten två gånger dagligen i tre månaders tid för att få bäst resultat. Om du är gravid och gärna vill förebygga hudbristningar ska du använda Bio-Oil från starten av den andra trimestern, och smörj in dig på de mest utsatta områdena.

Hur länge ska man använda Bio Oil?

Bio-Oil är en kladdfri olja som är lätt att applicera på huden, vilket gör att den är enkel att inkludera i dina dagliga rutiner. För bästa resultat ska Bio-Oil i cirkelrörelser masseras in på ärr och bristningar två gånger om dagen i minst 3 månader.

Vad är Bio Oil bra för?

Bio-Oil har ett brett användningsområde som täcker flera olika behov. Utöver ärr och bristningar verkar den också på ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil har bland annat utvecklats för att förbättra utseendet hos ärr och bristningar, men inte för att ta bort dem.

Vad är Bio olja?

Bioolja ersätter fossil olja i konventionella oljepannor i effektområdet 50kW till 60 MW. Vi levererar biooljor av premiumkvalitet. Det är helt förnybar och giftfritt, som framställs av vegetabiliska råvaror. Växthusgasminskning (CO2) upp till 70% jämfört med fossil olja.

När smörja magen gravid?

Smörj gärna flera gånger per dag och varje gång efter dusch eller bad. Återfukta på djupet. Innan läggdags är det skönt att smörja kroppen med något extra.

Hur får man bort ärr från operation?

Har man genomgått en operation är det effektivt att behandla ärret med silikonstiftet Improscar Stick 50 så snart det läkt ihop. Stiftet bleker och jämnar ut ärret och kan köpas på mottagningen. Grova och/eller gamla ärr kan också behandlas med goda resultat.