:

Hur använda lactic acid?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda lactic acid?
  2. Är The Ordinary bra?
  3. Kan man blanda aha och Niacinamide?
  4. Hur använder man The Ordinary Blodmask?
  5. Är The Ordinary svenskt?
  6. Vilken the ordinary är bäst?

Hur använda lactic acid?

Applicera en gång per dag, gärna på kvällen. Kan spädas ut med andra produkter för att reducera styrka tills huden byggt upp tolerans. Undvik kontakt med ögonen. Om kvardröjande irritation uppstår, sluta använda och kontakta läkare.

Är The Ordinary bra?

När det gäller Retinol så kan produkterna enligt min mening inte mäta sig mot den Retinol jag brukar använda. Däremot så är produkterna från The Ordinary ett väldigt bra budgetalternativ och något jag absolut kan komma att använda som en bas eller som en produkt jag har mellan mina ”riktiga” hudvårdsprodukter.

Kan man blanda aha och Niacinamide?

Att kombinera AHA-, BHA- och PHA-syror Många frågar oss om man kan kombinera syrorna hur man vill. Svaret är att man kan kombinera syrorna men det gäller att vara försiktig. Till exempel har PHA-, BHA- och AHA syra produkter ofta en mix av alla syror.

Hur använder man The Ordinary Blodmask?

Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals.

Är The Ordinary svenskt?

The Ordinary är ett varumärke under kanadensiska producenten Deciem som använder kemister som i första hand inte är hudvårdsfokuserade utan kemifokuserade och inriktade på vad potenta ingredienser skapar för effekter på hudceller. ... Dessutom är The Ordinary väldigt prisvärd lillasyster till Niod.

Vilken the ordinary är bäst?

1. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula. Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula är enkel men effektiv och ger huden maximal återfuktning. Den koncentrerade dosen hyaluronsyra i tre olika molekylstorlekar penetrerar hudlagren för att låsa in fukten.