:

Hur länge ska man ha Färgbomb i håret?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska man ha Färgbomb i håret?
  2. Kan man använda Färgbomb i torrt hår?
  3. Hur ofta ska man använda Hårbomb?
  4. Hur länge håller Maria Nila Färgbomb?
  5. Hur gör man med Nutri Color Creme?

Hur länge ska man ha Färgbomb i håret?

Hur du använder Maria Nilas färgbomb Färginpackningen kan verka i allt från 3-10 minuter beroende på vilken intensitet du önskar. Ju högre densitet, desto längre ska färginpackningen sitta i håret. Avsluta sedan med att applicera balsam, som sluter hårets fjällskikt och ger håret ett silkeslent resultat.

Kan man använda Färgbomb i torrt hår?

Resultatet blev precis det jag hade tänkt mig och färgen blev perfekt! Jag körde det dock i torrt hår, och inte i fuktigt som de skriver på produkten. Resultatet skall hålla upp till 5tvättar, men det kan bli lite ”missfärgningar” eller rester av pigment på håret om det är skadat eller väldigt torrt.

Hur ofta ska man använda Hårbomb?

– Du har färgat ditt sommartrötta hår brunt eller mörkbrunt. Du upplever att färgen släpper rätt fort och att dina toppar är torra. Då är det väldigt bra att använda sig utav en färgbomb, gärna i samma mörkhetsläge och nyans som du är färgad. Du använder färgbomben varannan tvätt och låter den sitta i ca 10-15 minuter.

Hur länge håller Maria Nila Färgbomb?

Alla Maria Nilas färgbomber sitter i mellan 4–10 tvättar. Färgresultat varierar beroende på tidigare färg, hårkvalitet och verkningstid. Börja med att schamponera håret. Applicera sedan produkten och låt den verka i 3–10 minuter, skölj sedan ur och avsluta med balsam.

Hur gör man med Nutri Color Creme?

Så använder du Nutri Color Creme En färgbomb använder du precis som en vanlig inpackning, efter schamponering men innan balsam. Du behöver inte blanda samman några produkter eller på annat sätt förbereda - det är bara att använda produkten direkt ur förpackningen.