:

Hur sätter man på en vape?

Innehållsförteckning:

 1. Hur sätter man på en vape?
 2. Hur länge ska man ladda en e-cigg?
 3. Vilken Coil ska jag ha?
 4. Vad behöver man till en VAPE?
 5. Hur gör man rent en VAPE?
 6. Hur länge räcker 10 ml E-juice?
 7. Är e cigg farligare än cigaretter?

Hur sätter man på en vape?

Om du är ny med att vejpa, vill köpa din första e-cigarett, eller helt enkelt vill veta lite mer om de olika typerna som finns och hur de fungerar, så är det här inlägget för dig!...Här är vad du ska göra;

 1. Skruva av basen på tanken.
 2. Skruva bort coilen från basen*
 3. Skruva i en ny coil i basen.
 4. Skruva tillbaka basen på tanken.

Hur länge ska man ladda en e-cigg?

Som en tumregel kan brännaren i din e-cigarett hålla i ca. 2-4 veckor. Men om e-cigaretten fortfarande smakar som den smak du har valt och den fortfarande fungerar som den ska, behöver du inte byta ut den.

Vilken Coil ska jag ha?

Att börja med helt vanlig rundtråd och en coil-jig är en bra startpunkt också, du kan börja med 24g Kanthal A1 eller 24g Ni80 tråd. Du kan snurra tråden med hjälp av en coil-jig runt 3mm (Innerdiameter), ju fler varv du snurrar din tråd desto högre ohm (resistans) får du.

Vad behöver man till en VAPE?

En vape består vanligtvis av ett batteri (mod), tank / vätskebehållare samt en coil. Det finns även vapes som har en patron som skruvas på som är fylld med ejuice. Batteriet genererar effekten för värmeelementet i tanken eller cartomizern, som kontaktar vapen och omvandlar det till ånga för inandning.

Hur gör man rent en VAPE?

Skölj och rengör alla delar (förutom coilen) med varmt vatten, se till att få bort all gammal e-juice som kan gömma sig i springor eller dylikt. Vill du vara extra noggrann kan du skrubba med en tops för att komma åt krångliga ställen. Är din tank väldigt smutsig kan du också använda dig av några droppar diskmedel.

Hur länge räcker 10 ml E-juice?

Hur länge räcker en E-juice?

Volym (ml)10ml50ml
Räckerca 5 dagarca 2 veckor
Motsvararande cigarettpaketca 5 paketca 10 paket

Är e cigg farligare än cigaretter?

Hur mycket bättre är e-cigaretter än vanliga cigaretter? – Eftersom vanliga cigaretter är så väldigt farliga är det troligen mindre farligt med e-cigaretter. ... Våra fynd tyder på att de inte gör det och att de flesta som ska sluta röka snarare landar i att använda både vanliga tobakscigaretter och e-cigaretter.