:

Får man ta cykel på pendeln?

Innehållsförteckning:

  1. Får man ta cykel på pendeln?
  2. Har Upptåget?
  3. Får man ta med sig cykeln på bussen?
  4. Vad kostar det att ta med cykeln på tåget?
  5. Får man ha cykel på Saltsjöbanan?
  6. Får man ta cykel på Saltsjöbanan?
  7. Vart är bussen Uppsala?
  8. När kom Upptåget?
  9. Får man ta cykeln på Tvärbanan?
  10. Får man ta med sig cykel på bussen Östgötatrafiken?

Får man ta cykel på pendeln?

Cykel på SL-pendeln Cykel får medtas utan avgift men inte under rusningstrafik kl. 6.00–9.00 och 15.00–18.00. Cykel är dock ej tillåten till Arlanda C, Odenplan och Stockholm City.

Har Upptåget?

Upptåget är ett snabbt och bekvämt sätt och tar dig från Gävle i norr, Sala i väster och Uppsala i söder. Mellan Uppsala och Tierp är det 30-minuterstrafik och mellan Tierp och Gävle avgår tåget en gång i timmen. Efter kl 22.00 och före kl 9.00 på helgmorgnar körs trafiken glesare.

Får man ta med sig cykeln på bussen?

Bussarna tar med cyklar i mån av plats. ... Du får inte ta med dig cykel på ersättningsbussar. Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage om de är maximalt hopfällda under resan.

Vad kostar det att ta med cykeln på tåget?

Västtåg och Öresundståg Du får ta med dig vanlig cykel, hopfälld minicykel, sparkcykel och balanscykel om det finns plats. Ombordpersonal har full befogenhet att avgöraom cykel kan tas med. En cykel får vara max 190 cm lång och 70 cm bred, samt ha två hjul. Det kostar inget att ta med cykel ombord på tåg.

Får man ha cykel på Saltsjöbanan?

På pendeltåg och Saltsjöbanan går det att ta med cykel, dock med vissa in- skränkningar, se nedan. Men inte på bussar generellt, dock försöksvis, som nämnts, på ett antal linjer sommartid. Inte heller får cykel medföras på de andra lokaltågen, Nockebybanan, Lidingöbanan, Tvärbanan och Roslagsba- nan.

Får man ta cykel på Saltsjöbanan?

Detta gäller för cykel i kollektivtrafiken Cykel får tas med på pendeltåg och Saltsjöbanan, och snart på Tvärbanan, utanför rusningstid (alltså inte mellan 06-09 och 15-18). Man får inte gå av och på med cykel vid Stockholm city och Arlanda. Cykel får inte tas i rulltrappor.

Vart är bussen Uppsala?

Missa inte vår nya uppdaterade UL-app Se var din buss befinner sig på kartan i realtid. Spara biljetter du ofta köper för snabbare och enklare köp. Möjlighet för vilande biljetter med senare aktivering. Och nu kan du köpa 72-timmarsbiljetter i appen.

När kom Upptåget?

Den 19 augusti är det 25 år sedan första turen med Upptåget kördes. På morgonen måndagen den 19 augusti 1991 kördes första ordinarie turen från Tierp mot Uppsala.

Får man ta cykeln på Tvärbanan?

Cykel får tas med på pendeltåg och Saltsjöbanan, och snart på Tvärbanan, utanför rusningstid (alltså inte mellan 06-09 och 15-18). ... Andra resenärer har företräde framför cyklar. Barncykel utan kedja, hopfällbar sparkcykel och hopfällbar cykel får alltid tas med. Cykel får tas med på pendelbåtar i mån av plats.

Får man ta med sig cykel på bussen Östgötatrafiken?

Cykel. Cykel får tas med kostnadsfritt på Östgötapendeln och på våra landsbygdsbussar i mån av utrymme, men tänk på att den inte får transporteras inne i bussen. På landsbygdsbussar ska cykeln fästas bak på bussen.