:

Hvilke lande har MobilePay?

Innehållsförteckning:

  1. Hvilke lande har MobilePay?
  2. Kan alle få MobilePay?
  3. Er MobilePay kun for Danske Bank kunder?
  4. Er der MobilePay på Færøerne?
  5. Hvor virker MobilePay?
  6. Kan jeg bruge MobilePay med udenlandsk nummer?
  7. Hvordan får man MobilePay under 15?
  8. Hvordan kan jeg få MobilePay uden nemid?
  9. Kan man få MobilePay uden NemID?
  10. Er det sikkert at bruge MobilePay?
  11. Hvad er MobilePay?
  12. Kan du spærre din MobilePay døgnet rundt?
  13. Hvad er Beløbsgrænsen i MobilePay?
  14. Har du brug for hjælp til at oprette MobilePay?

Hvilke lande har MobilePay?

Ja, hvis du sender til en anden dansk MobilePay-bruger med et dansk telefonnummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Vær opmærksom på, at din teleudbyder kan opkræve ekstra for brug af datatrafik i udlandet.

Kan alle få MobilePay?

For at du kan få MobilePay, skal du være fyldt 13 år og have: En mobil enhed (fx smartphone eller tablet). ... Eksempelvis kan udlændinge der bor i eget land, men arbejder i DK ikke bruge MobilePay. Et dansk kreditkort eller debetkort.

Er MobilePay kun for Danske Bank kunder?

Den 1. oktober 2017 bliver MobilePay et selvstændigt selskab. Det skyldes, at MobilePay ikke længere skal levere løsninger til én virksomhed (Danske Bank), men til de mere end 60 banker i Danmark, der også tilbyder deres kunder MobilePay.

Er der MobilePay på Færøerne?

"MobilePay kan endnu ikke benyttes på Grønland og Færøerne.

Hvor virker MobilePay?

MobilePay Point of Sale fungerer som en mobilbetaling integreret i dit kasseapparat. Kunderne slipper igen for kontanter og betaling med kort, og systemet integreres fuldt ud i butikkens kassesystem. På denne måde kan du tilbyde dine kunder at betale kontant, med kort eller MobilePay i én og samme betalingsterminal.

Kan jeg bruge MobilePay med udenlandsk nummer?

Ja, du kan godt få MobilePay, hvis du har en udenlandsk adresse. Du skal blot have et dansk NemID/MitID, en dansk bank, CPR-nummer og et dansk mobilnummer.

Hvordan får man MobilePay under 15?

Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/din værge give lov til, at du opretter dig som bruger. De skal ikke gøre noget aktivt andet end at fortælle dig, at du gerne må få MobilePay.

Hvordan kan jeg få MobilePay uden nemid?

Sådan gør du

  1. Åbn MobilePay-appen og vælg 'Jeg har aldrig haft MobilePay'
  2. Indtast dit danske mobilnummer.
  3. Indtast dit fulde navn (som det står på dit gule sygesikringsbevis) og CPR-nummer.
  4. Indtast din e-mail.
  5. Indtast oplysninger om dit betalingskort. ...
  6. Indtast dit kontonummer.

Kan man få MobilePay uden NemID?

Du skal være 13 år eller derover for at kunne bruge MobilePay. Du skal desuden have dit eget betalingskort. ... Når du tilføjer et nyt betalingskort i MobilePay, skal du bruge enten NemID, MitID eller en éngangskode samt et personligt kodeord.

Er det sikkert at bruge MobilePay?

Dine konto- og kortoplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via den kode, du bruger til at logge på MobilePay. Alle overførsler bliver logget i vores system. Det betyder, at vi kan gribe ind og lukke MobilePay-profiler, hvis vi ser mistænkelige overførsler.

Hvad er MobilePay?

  • Teknologi. MobilePay er en applikation til telefoner med styresystemerne iOS, Android og Windows.Ved at downloade applikationen, bliver man bedt om at tilknytte et betalingskort samt kontooplysninger til sit mobilnummer. Ved en overførsel indtastes et mobilnummer, som er tilmeldt systemet, hvorefter pengene overføres til denne konto, mens beløbet trækkes fra afsenderens kort.

Kan du spærre din MobilePay døgnet rundt?

  • Du spærrer din MobilePay døgnet rundt ved at ringe til os på (+45) og oplyse dit mobilnummer. Så lukker vi for adgangen og sender dig en mail om årsagen, datoen og tidspunktet for spærringen. A8.

Hvad er Beløbsgrænsen i MobilePay?

  • I forhold til beløbsgrænser i MobilePay skal du altså være opmærksom på følgende: 1 10.000 kr. daglige overførsler til privatpersoner generelt 2 15.000 kr. daglige betalinger til butikker generelt 3 Årlig beløbsgrænse på 300.000 kr. for brugere med billedlegitimation 4 Årlig beløbsgrænse på 150.000 kr. for brugere med NemID 5 Årlig beløbsgrænse på 80.000 kr. for brugere med... More ...

Har du brug for hjælp til at oprette MobilePay?

  • Selvom MobilePay er yderst nem at anvende og oprette MobilePay, kan du alligevel komme ud for at have brug for hjælp. Her kan du hurtigt tage kontakt til MobilePay, hvorefter du får hjælp. Det kan f.eks. være hjælp til nulstilling af adgangskode, spærring af konto eller hjælp til at logge ind på din profil.