:

Hur använder man GLOSSYCredits?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man GLOSSYCredits?
 2. När får jag min Glossybox?
 3. Hur lång leveranstid har Glossybox?
 4. Hur byter man adress på Glossybox?
 5. Hur säger jag upp min Glossybox?
 6. När skickas Goodiebox?
 7. Är GLOSSYBOX värt det?
 8. Hur bra är GLOSSYBOX?
 9. Hur säger jag upp min GLOSSYBOX?
 10. Hur avslutar man en prenumeration på GLOSSYBOX?

Hur använder man GLOSSYCredits?

Länka ditt konto med lookfantastic.se

 1. Skapa ett konto. Skapa ett konto på lookfantastic.se, nordens ledande skönhetssite.
 2. Handla skönhet för dina credits. Logga in på ditt GLOSSYBOX-konto, skrolla ned till Glossy Credits och välj “spendera dina credits på lookfantastic.se”.
 3. Fyll i dina inloggningsuppgifter. ...
 4. Anslut konto.

När får jag min Glossybox?

Beräknat utskicksdatum anges vid ansökan av Prenumeration. Boxen levereras vanligtvis i slutet av varje kalendermånad (för GlossyBox) eller i slutet på var tredje månad (för The Man Box). 5.2 Beroende på vart i landet du bor kommer du boxen levererad av PostNord alternativt Bring.

Hur lång leveranstid har Glossybox?

Din Glossybox skickas ut från vårt lager i olika intervaller i början av den aktuella månaden. Efter att den har lämnat vårt lager kan leveranstiden variera beroende på var i landet du bor och om boxen går direkt ner i brevlådan eller lämnas in på postombud. Normalt tar det ca 5 arbetsdagar.

Hur byter man adress på Glossybox?

Sabina Kyllerström‎GLOSSYBOX Du ändrar adress genom att logga in på ditt konto, gå till 'Mina prenumerationer', klicka dig in på din aktiva prenumeration och klicka på 'Ändra leveransadress'.

Hur säger jag upp min Glossybox?

Du säger upp Prenumerationen via ditt konto på Webbplatsen. Vi säger upp Prenumerationen genom att skicka en uppsägning till den e-postadress du angivit. Din prenumeration måste avslutas innan den 1:a i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

När skickas Goodiebox?

Beroende på vilken tidpunkt under kalendermånaden som du har tecknat en prenumeration, så kommer de första GB produkter levereras antingen samma månad eller nästa månad. En leveranstid kommer aviseras i den information du mottar när GB-produkterna har skickats eller har skickats till dig.

Är GLOSSYBOX värt det?

Glossybox hade vunnit så mycket på att värna om sina kunder. Tveklöst sämsta kundservicen jag varit med om, kontakten är trevlig men man får ingen hjälp. Har blivit lovad ersättning för en beställning som aldrig kom fram, väntat en månad utan resultat.

Hur bra är GLOSSYBOX?

Otroligt dålig kundservice. Fick en oönskad prenumeration avslutad efter MYCKET om och men och blev utlovad återbetalning inom 5 dagar för närmare två veckor sedan nu för flera boxar jag inte fått, och ingen återkoppling i kundtjänst längre när man ifrågasätter. Anna Gustavsson rekommenderar inte GLOSSYBOX.

Hur säger jag upp min GLOSSYBOX?

Du säger upp Prenumerationen via ditt konto på Webbplatsen. Vi säger upp Prenumerationen genom att skicka en uppsägning till den e-postadress du angivit. Din prenumeration måste avslutas innan den 1:a i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

Hur avslutar man en prenumeration på GLOSSYBOX?

Vår "månadsbox" har en flexibel uppsägningstid på endast en månad. Övriga prenumerationsformer måste sägas upp den sista dagen i månaden innan du får din sista box, om du inte önskar en förnyelse. Du avslutar din prenumeration enkelt inne på ditt Glossy-konto under "Prenumerationer".