:

Hur funkar TEMPUR?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar TEMPUR?
  2. Hur använder man Tempurkudde?
  3. Hur gör man rent Tempurmadrass?
  4. Hur många år håller en Tempurmadrass?
  5. Är TEMPUR säng bra?
  6. Vad är TEMPUR för material?
  7. Är Tempurmadrass bra för ryggen?
  8. Hur ska man ligga på kudden?
  9. Hur får man rent en bäddmadrass?

Hur funkar TEMPUR?

Svar: Det tryckavlastande materialet TEMPUR® består av miljarder viskoelastiska sfäriskformade, öppna celler. Cellerna svarar på din kroppstemperatur och vikt och skiftar sedan och omorganiserar sin position för att forma om sig till den exakta konturen av din kropp.

Hur använder man Tempurkudde?

De ska stödja och tryckavlasta din rygg, axlar och nacke där det behövs som mest. Det finns också några sovställningar som är bättre för ryggen än andra. Den bästa sovställningen är att ligga på rygg. Då ligger både huvud, hals och ryggrad i neutralläge.

Hur gör man rent Tempurmadrass?

TEMPUR®️-materialet kan inte tvättas, svampas eller kemtvättas. Det finns stor risk att blötläggning med vatten eller andra rengöringsvätskor kommer att orsaka irreversibel skada, vilket förstör fördelarna med den komfort och stöd som det patenterade TEMPUR®️-materialet ger.

Hur många år håller en Tempurmadrass?

TEMPUR- materialet produceras uteslutande på TEMPURs egna fabriker, där vi bedriver forskning, utveckling och använder vår egen unika formula. Lång livslängd TEMPUR-madrasser har 10 års full garanti, de är praktiskt taget underhålls- fria, och de behöver inte heller vridas, knådas eller roteras.

Är TEMPUR säng bra?

Vi har tittat på den billigaste varianten, TEMPUR® PROMISE CONTINENTAL, som får ett mycket högt betyg av användare. Sängen är mjuk, avlastande och ger stöd för ryggen. Utformningen är också modern och stilren, vilket gör sig gott i ett sovrum, håller du inte med? Vi ger helhetsbetyget 8,5!

Vad är TEMPUR för material?

Tempur är ett viskoelastiskt skumplastmaterial bestående av polyuretan, utvecklat av NASA's forskning för att minska påfrestningar av G-krafter hos astronauter. Materialet har en så kallad minneseffekt i att det relativt långsamt formar sig men behåller formen vid snabba rörelser.

Är Tempurmadrass bra för ryggen?

Att den formar sig efter kroppen gör att det inte blir samma tryck-belastning som med en vanlig madrass på rygg, höfter etc. Och utan detta tryck så får man bättre blodcirkulation i kroppen, så det kan i början kännas som om det är mycket varmare på en Tempur än på en vanlig.

Hur ska man ligga på kudden?

Din kudde måste ge nacken rätt stöd Ditt huvud bör ligga rakt och linje med resten av din ryggrad. Det enklaste sättet att hitta den rätta kudden för din nacke är att ta med en kompis, eller partner till butiken. Lägg dig på ryggen med kudden under huvudet.

Hur får man rent en bäddmadrass?

Ett klassiskt städtips är att använda bikarbonat för att rengöra madrasser och bäddmadrasser. Det är mycket enkelt och det enda du behöver göra är att strö bikarbonat över madrassen, låta det verka en stund och sedan dammsuga bort det.