:

Vad innebär Circle K extra?

Innehållsförteckning:

 1. Vad innebär Circle K extra?
 2. Hur funkar Circle K kort?
 3. Vilka stationer har Circle K kort?
 4. Hur länge reserveras belopp Circle K?
 5. Vad kostar Circle K extra?
 6. Varför heter det Circle K?
 7. Vad hette Circle K innan?
 8. Vad kostar kaffe på Circle K?
 9. Var finns Circle KI Skåne?
 10. Vilka länder finns Circle KI?

Vad innebär Circle K extra?

Anslut dig till Circle K Extra Bli medlem i Circle K EXTRA och få 25 öre rabatt/l drivmedel under 3 månader, därefter 15 öre rabatt/liter. Nya medlemmar får 50 % på en valfri biltvätt. Du får alltid var 6:e kaffe och biltvätt på köpet, en korv för en tio och grymma erbjudanden.

Hur funkar Circle K kort?

Circle K MasterCard är ett passande kreditkort för de som ofta tankar på Circle K. Kortet ger alltid drivmedelsrabatt på bemannade stationer och utöver det en bonus både hos Circle K (1%) och övriga företag (0,5 %). Dessutom ges rabatter och erbjudanden hos drivmedelskedjan.

Vilka stationer har Circle K kort?

Kortet är avgiftsfritt och gäller på 1 650 stationer i Skandinavien, varav 800 i Sverige inkl. INGO. Kortet kan beställas av befintliga kunder i kundportalen, där väljer du kort efter hur du vill använda det, begränsade inköps rättigheter eller möjlighet att handla allt.

Hur länge reserveras belopp Circle K?

– När man använder sitt kort för att tanka vid en pump skickas en förfrågan till kundens bank om att reservera 1 500 kronor. Men om kunden har mindre pengar så reserveras det beloppet. När tankningen genomförts ska reservationen släppas av kundens bank inom någon minut, säger Jesper Kansbod, PA-ansvarig på OKQ8.

Vad kostar Circle K extra?

Extrakort är en smart investering och kostar 0 kr/år. Alla över 18 år kan få ett extrakort. Logga in på Mitt Circle K EXTRA Mastercard och gå in på korttjänster, och ansök sedan enkelt med Mobilt BankID.

Varför heter det Circle K?

Kay's Drive-In Food Service blev Circle K. Logotypen blev ett "K" som omges av en cirkel på en rektangulär bakgrund. En diagonal pil som går genom logotypen symboliserar framsteg och energi – och pekar mot den service som Circle K levererar.

Vad hette Circle K innan?

Vi var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB men har under bytt namn till Circle K Sverige AB och varumärke till Circle K. Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada.

Vad kostar kaffe på Circle K?

Välj dina två favoriter för endast 40 kr.

Var finns Circle KI Skåne?

circle k skåne län

 • Circle K. Falsterbovägen 7. 23535 VELLINGE Visa vägbeskrivning. ...
 • Fihnn Bilservice AB, Conny. Lönngatan 77. 21361 MALMÖ Visa vägbeskrivning. ...
 • Circle K. http:: Florettgatan 43. ...
 • Circle K. www.circlek.se. Bronsgatan 5. ...
 • Circle K. www.circlek.se. ...
 • Circle K. www.circlek.se. ...
 • Circle K. www.circlek.se. ...
 • Circle K. www.circlek.se.

Vilka länder finns Circle KI?

Redan i maj 2016 kommer Statoil-stationerna i Sverige och i övriga berörda länder (övriga Skandinavien, Baltikum, Ryssland och Polen) att byta namn till Circle K. Ett varumärke som är känt över stora delar av världen.