:

Hur använda Saltvattenspray kille?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda Saltvattenspray kille?
  2. Vad är salt spray bra för?
  3. Hur gör man med Saltvattenspray?
  4. Vad är det i Saltvattenspray?
  5. Hur får man mer volym i håret kille?
  6. Hur får man volym i mittbena?
  7. Får man lockigt hår av saltvatten?
  8. Vad gör saltvatten i håret?
  9. Vad är Texturspray?

Hur använda Saltvattenspray kille?

Sprayen ger ett matt finish vilket många män efterfrågar och det är enkelt att spraya i håret utan en klibbande konsistens. Vill du därefter styra upp svallet något mer kan du applicera en sparsam dos av ett mjukt hårvax och du har en stylad men fortfarande ”icke stylad” frisyr som garanterat bjuder på lockar.

Vad är salt spray bra för?

Saltvattenspray gör håret strävare och lättare att styla, framhäver lockar och du får en snygg look snabbt. Perfekt för dig som har rakt och glansigt hår som behöver lite extra textur. Det saltiga, rufsiga håret är en återkommande sommartrend, men funkar lika bra året om.

Hur gör man med Saltvattenspray?

Använd saltvattensprayen i blött hår om du vill framhäva dina naturliga lockar och vill få mer volym. Har du rakt hår hjälper sprayen att ge håret mer struktur, och gör det lättare att styla. Duscha som vanligt, torka med handduk eller låt självtorka och spraya saltvattensprayen i hela håret. Krama in noga och föna.

Vad är det i Saltvattenspray?

Saltvattenspray är precis som det låter en spray som har basen i saltvatten.

Hur får man mer volym i håret kille?

Föna ditt hår Att föna håret är superviktigt om man vill ha ett luftigt hår som ska se fylligt ut. Investera i en bra borste, ett saltvattenspray och en fön så kommer du också märka skillnaden i din styling. Tjejer som är måna om att ha volym i håret lägger ner 10 minuter på att föna igenom håret för att få volym.

Hur får man volym i mittbena?

Och har man mittbena vill man kanske ha lyftet från pannan. Tupera en hårslinga i taget, tupera försiktigt vid hårrötterna och fixera sedan tuperingen med en varm stylingtång. Du kan också använda Volumaster från Björn Axén som är en stylingtång med räfflade plattor som skapar volym från hårbotten.

Får man lockigt hår av saltvatten?

Salta bad ger håret fina naturliga lockar och en härlig beach look. Saltvattenspray ger samma struktur i håret som när du badat i saltvatten utan att torka ut håret på samma sätt, vilket ger håret en busig och somrig look. Många saltvattensprayer innehåller även någon form av olja som återfuktar håret.

Vad gör saltvatten i håret?

Saltvatten är härligt på många sätt - men inte i håret. Att kliva upp ur havet och lägga sig och sola på stranden är ingen ovanlig företeelse, men kombinationen saltvatten och sol är dubbel trubbel. Saltet gör håret torrt, slitet och kan göra så att håret bleks. Även klor i polvattnet kan missfärga håret.

Vad är Texturspray?

Ett texturspray är ett torrt spray som du kan använda på allt från rötterna till längderna för att skapa en “saltvatteneffekt” som bygger volym i håret utan att tynga ned. Det används även för att skapa lite mer hållbara looker då ytan blir lite strävare och ser till att volymen hamnar i fokus.