:

Hur använder man Footmender?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Footmender?
  2. Kan man använda Footmender på händerna?
  3. Kan barn använda Footmender?
  4. Vart köpa Footmender?
  5. Hur ofta smörja händer?
  6. Varför blir man torr på händerna?
  7. Vad är en liktorn?
  8. Vad kostar FootMender?

Hur använder man Footmender?

Två pumptryckningar per fot Smörj in under minst en minut och av praktiska skäl helst på kvällen. Efter behandling bör man låta det torka in helt. Redan efter första behandlingstillfället sker en synlig förbättring, resultatet av behandlingen blir sedan bättre för varje dag man behandlar sig.

Kan man använda Footmender på händerna?

Krämen är bra den håller fötterna mjuka länge,mina förhårdnader har nästan försvunnit. Jag har även använt den på mina händer som torkar och spricker så fort kylan kommer och dom är nästan 100% bra nu.

Kan barn använda Footmender?

Den har rekommenderats till mig. Bra produkt till superbra pris!

Vart köpa Footmender?

Köp Footmender online på Apotek Hjärtat.

Hur ofta smörja händer?

En grundregel är att smörja kroppen två gånger om dagen och alltid efter dusch, bad och handtvätt. Att huden skulle vänja sig vid att bli insmord och sluta bilda talg är en myt. Praktiskt taget är det omöjligt att använda för mycket kräm, däremot är det lätt att använda för lite.

Varför blir man torr på händerna?

Den kanske vanligaste orsaken till att ha torra händer just nu är att du tvättar dem ofta. Kom ihåg att det är lätt att torka ut huden på dina händer med vanlig tvål och vatten. Speciellt om du tvättar i lite varmare vatten.

Vad är en liktorn?

Du kan få en förhårdnad om du använder skor som trycker mot foten. Då blir huden hård och tjock. Du kan sedan få en liktorn om förhårdnaden belastas eller nöts under lång tid. Då pressas förhårdnaden in i huden som en tagg och det kan göra mycket ont.

Vad kostar FootMender?

Lägsta pris på FootMender All in One 100ml är 186 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 18 jämförda butiker.