:

Vart funkar ICA-kort?

Innehållsförteckning:

  1. Vart funkar ICA-kort?
  2. Hur betalar man med ICA-kort?
  3. Kan man använda ICA-kortet på Hemköp?
  4. Hur betalar man med ICA app?
  5. Vad kostar det att ha ett ICA-kort?

Vart funkar ICA-kort?

ICA Bankens bankkort kan du betala med över hela världen, där Mastercard eller Maestro accepteras. Precis som med ICAs rosa kort får du för varje krona av poänggrundande inköp får du en stammispoäng du handlar på ICA. Har du vårt kreditkort, Bankkort Plus får du en faktura på alla köp du gör utanför ICA.

Hur betalar man med ICA-kort?

Det går inte att ha någon kredit på detta ICA-kort. Det fungerar bara att betala med så länge som du har pengar på ditt ICA-konto. Saknar du pengar på kontot, kan det dras som ett vanligt bonuskort i kassan och så betalar du kontant eller med ett annat kort.

Kan man använda ICA-kortet på Hemköp?

Du kan använda ditt kopplade bankkort/betalkort/kreditkort som du normalt betalar med på Hemköp som identifiering för att automatiskt få dina rabatter, bonus på bonusgrundande varor och dina köp registrerade. Vissa bankkort/betalkort/kreditkort accepteras dock inte.

Hur betalar man med ICA app?

Du behöver varken ha med dig kort eller kontanter till butiken – med ICA-appen kan du betala direkt med mobilen....Mobilbetalning

  • Ladda hem appen ICA.
  • Välj det betalkort från ICA Banken du vill använda.
  • Mobilscanna QR-koden i kassan och följ instruktionerna.
  • Klart!

Vad kostar det att ha ett ICA-kort?

Månadsavgiften för ICA Bankkort är 25 kr/mån (0 kr för dig under 21 år eller ICA Student). Månadsavgiften för ICA Bankkort Plus är 27 kr/mån. *I vissa fall kan den lokala banken ta ut en avgift vid kontantuttag i automat.