:

Hur blir man vikarie skola?

Innehållsförteckning:

 1. Hur blir man vikarie skola?
 2. Hur går det med Vikariebank?
 3. Hur får man jobb som lärarvikarie?
 4. Hur mycket tjänar en vikarie på skola?
 5. Vad får en vikarie göra?
 6. När öppnas Vikariebanken?
 7. Har vikarie korsord?
 8. Hur funkar ett vikariat?

Hur blir man vikarie skola?

Så här fungerar det - bli vikarie hos oss

 1. Fyll i ansökan.
 2. Personlig intervju.
 3. Referens & belastningsregister.
 4. Introduktion & kontrakt. Fyll i via formuläret. Tala om varför du vill jobba som vikarie och beskriv dina erfarenheter av arbete med barn och ungdomar.

Hur går det med Vikariebank?

Vikariebanken förenklar och effektiviserar rekrytering, bokning och administration av vikarier inom skola & barnomsorg samt vård & omsorg. Systemet utnyttjar webbens fördelar och gör bemanningen enklare. Man får full kontroll över behov, tillgång och tillsättning av vikarier via webben eller företagets app.

Hur får man jobb som lärarvikarie?

För att arbeta som lärarvikarie hos oss ska du relevant utbildning från universitet/högskola eller erfarenhet av pedagogik. Du som har utbildning eller erfarenhet från ett annat land kan ansöka om att den validerad.

Hur mycket tjänar en vikarie på skola?

25 500 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad får en vikarie göra?

Att vikariera på förskola/fritidshem innebär att du ersätter ordinarie personal och gör de flesta av den personens arbetsuppgifter. Att arbeta i barngrupp innebär exempelvis utevistelse, samling med barnen, påklädning med mera. Den ordinarie personalen har det pedagogiska ansvaret.

När öppnas Vikariebanken?

Vikariebanken är nu stängd för nya ansökningar. Vikariebanken öppnar för nya ansökningar den 16 augusti 2021.

Har vikarie korsord?

Synonymer till vikarie

 • ställföreträdare, ersättare, reserv, suppleant, person som vikarierar, duplikant, efterträdare, inhoppare, tillförordnad, tjänsteförrättande, stand-in. motsatsord. ordinarie.
 • Användarnas bidrag. avbytare, avlösare, inhoppare.

Hur funkar ett vikariat?

Ett vikariat är en tidsbegränsad anställning där vikarien arbetar istället för en person som är ledig, exempelvis pga sjukdom eller föräldraledighet. Arbetsgivaren måste klargöra vem vikarien ska arbeta för eller vilken befattning vikariatet avser och under vilken tid som det ska gälla.