:

Hur aktiverar jag min Instagram igen?

Innehållsförteckning:

 1. Hur aktiverar jag min Instagram igen?
 2. Kan man få tillbaka sin Instagram?
 3. Hur länge är ett Instagram-konto tillfälligt låst?
 4. Hur ofta kan man inaktivera Instagram?
 5. Vad händer om man tar bort Instagram?
 6. Kan inte ta bort Instagram?
 7. Kan man låsa Instagram?

Hur aktiverar jag min Instagram igen?

Om du inaktiverar ditt konto tillfälligt kommer din profil, dina foton, kommentarer och gilla-markeringar att döljas tills du återaktiverar det genom att logga in igen. Du kan bara inaktivera Instagram-kontot från en dator eller mobilwebbläsare.

Kan man få tillbaka sin Instagram?

Om ditt konto har tagits bort av dig eller någon med ditt lösenord går det inte att återställa det. Du kan skapa ett nytt konto och använda samma e-postadress som förut, men det är inte säkert att du kan välja samma användarnamn.

Hur länge är ett Instagram-konto tillfälligt låst?

Hur länge du blir avstängd från Instagram varierar men en temporär avstängning brukar vara mellan ett par timmar upp till 48 timmar som mest. Åtgärdar du inte ditt användande av plattformen för att följa reglerna efter en avstängning kan avstängningen komma att vara ännu längre.

Hur ofta kan man inaktivera Instagram?

För närvarande finns det inga begränsningar för hur många gånger du tillfälligt kan inaktivera ditt Instagram-konto. Men du bör vara lite försiktig eftersom det kan skicka signaler till Instagram om spam, vilket resulterar i att Instagram ser dig som ett hot och låser din IP.

Vad händer om man tar bort Instagram?

Att inaktivera ditt Instagram-konto tillfälligt innebär att du tar en paus från Instagram. Din profil, dina foton, kommentarer och gilla-markeringar döljs tills du väljer att återaktivera det igen. Du kan när som helst återaktivera ditt konto.

Kan inte ta bort Instagram?

Ta bort instagramkonto i appen:

 1. Gå in i appen och logga in på ditt konto.
 2. Tryck på profilikonen längst ner till höger, alternativt tryck på din profilbild.
 3. Gå in på Instagram-inställningar och bläddra ner till Hjälpcenter undet titeln Support.
 4. Välj därefter Hantera konto och välj sedan Ta bort konto.

Kan man låsa Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone: Tryck på eller din profilbild längst ned till höger om du vill gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess. Tryck bredvid Privat konto för att göra ditt konto privat.