:

Hur för man över pengar från Nordea till Swedbank?

Innehållsförteckning:

  1. Hur för man över pengar från Nordea till Swedbank?
  2. Hur vet man vad man har för kontonummer?
  3. Hur mycket pengar får man föra över från Swedbank?
  4. När dras betalningar från Nordea?
  5. Hur skriver man clearingnummer och kontonummer?
  6. Hur ska man uppge ett personkonto hos Nordea?
  7. Vad är clearingnummer i Nordea personkonto?
  8. Hur ska man uppge ett personnummer hos Nordea?

Hur för man över pengar från Nordea till Swedbank?

När du ska föra över pengar till Swedbank och clearingnumret börjar på 8 anger du det femsiffriga clearingnumret och därefter kontonummer, totalt 15 siffror. Ange inga streck (-) eller punkter (.) Om kontonumret har färre siffror fyller du på med nollor mellan clearingnumret och kontonumret.

Hur vet man vad man har för kontonummer?

Du hittar enkelt ditt kontonummer under Konton när du loggar in på Mina sidor eller i appen. De fyra första siffrorna i ditt kontonummer är ditt clearingnummer.

Hur mycket pengar får man föra över från Swedbank?

Du kan ändra den i internetbanken för privatpersoner under Betala och överföra - Swish, eller i appen under Övriga tjänster - Swish. Där kan du också lägga till en tillfällig beloppsgräns på upp till 150 000 kronor som är giltig i ett dygn.

När dras betalningar från Nordea?

När dras pengarna från mitt konto? Betalning till PlusGiro: Uttaget görs mellan klockan 02.00-15.50 på betalningsdagen. Betalning till Bankgiro: Uttaget görs mellan kl. 00.15-09.45 på betalningsdagen.

Hur skriver man clearingnummer och kontonummer?

Om clearingnumret börjar på 7 anges totalt 11 siffror. Börjar clearingnumret på 8 anger du det femsiffriga clearingnumret plus kontonummer, totalt 15 siffror. Om antalet siffror är färre än 15 fyller du på med nollor mellan clearingnumret och kontonumret. Ange clearingnummer och kontonummer, totalt 13 siffror.

Hur ska man uppge ett personkonto hos Nordea?

  • Nordea Personkonto. Den som har ett Personkonto hos Nordea kan välja att ha sitt personnummer som kontonummer. Den som ska göra överföringar till ett personkonto behöver i regel endast uppge mottagarens personnummer med 10 siffror. Om clearingnummer efterfrågas ska man uppge 3300.

Vad är clearingnummer i Nordea personkonto?

  • 3300 är clearingnummer i Nordea Personkonto.

Hur ska man uppge ett personnummer hos Nordea?

  • Den som har ett Personkonto hos Nordea kan välja att ha sitt personnummer som kontonummer. Den som ska göra överföringar till ett personkonto behöver i regel endast uppge mottagarens personnummer med 10 siffror. Om clearingnummer efterfrågas ska man uppge 3300.