:

Hur får jag fram min faktura på Swedbank?

Innehållsförteckning:

  1. Hur får jag fram min faktura på Swedbank?
  2. Hur skickar man e-faktura Swedbank?
  3. Var hittar man e-faktura?
  4. Hur anmäler man autogiro Swedbank?
  5. Var skriver jag in OCR-nummer?
  6. Hur betala e-faktura?
  7. Hur får man e-faktura SEB?

Hur får jag fram min faktura på Swedbank?

Är du Swedbankkund kan du anmäla dig till e-faktura i internetbanken. Du behöver vara inloggad med säkerhetsdosa eller mobilt bankid för att kunna anmäla dig till e-faktura. När du får en e-faktura får du ett meddelande om det på startsidan i din internetbank. Klicka på meddelandet för att komma till e-fakturan.

Hur skickar man e-faktura Swedbank?

Skicka e-faktura med bankens skrivare Du behöver inte skriva ut fakturorna, lägga dem i kuvert och posta dem. När du ska skicka fakturor väljer du bankens fakturaskrivare istället för din vanliga pappersskrivare. Fakturaskrivaren skapar då automatiskt e-fakturor till de kunder som du valt ska få e-fakturor.

Var hittar man e-faktura?

Kontakta din bank eller oss på e-fakturabolaget. För dig som redan skickar e-faktura hittar du mer information under företag/support. Vem kan använda e-faktura via bank? Om din bank stödjer e-faktura kan du som privatperson ta emot och betala dina fakturor digitalt från de företag som skickar e-faktura via bank.

Hur anmäler man autogiro Swedbank?

  1. Internetbanken. Många betalningsmottagare (dock inte alla) finns tillgängliga i internetbanken. Logga in och teckna autogiromedgivande.
  2. Betalningsmottagaren (Företaget) Anslut dig till autogiro genom att kontakta betalningsmottagaren och meddela att du vill teckna autogiromedgivande.
  3. Ring oss. Ring 0771-22 11 22.

Var skriver jag in OCR-nummer?

Numret anges ofta uppe till höger på fakturan. Fakturanummer och OCR-nummer är inte samma sak, men OCR-numret kan ibland innehålla fakturanumret. Det är upp till företaget/mottagaren att bestämma vilket identifieringsbegrepp de vill att kunden anger vid betalning av fakturan.

Hur betala e-faktura?

Elektronisk faktura, eller e-faktura, innebär att du i stället för en räkning i brevlådan får räkningen elektroniskt till din dator eller mobil. Räkningen visas på skärmen och du måste godkänna den innan den betalas via din bank på internet. Du anmäler att du vill ha e-faktura via din internetbank.

Hur får man e-faktura SEB?

E-faktura ingår och finns tillgänglig om du är ansluten till tjänsten Betalservice och har Internetbanken. Att ansluta dig till e-faktura gör du själv via Internetbanken. Om du vill ha hjälp att ansluta dig till Internetbanken är du välkommen att ringa oss på 0771-365 365.