:

Varför funkar inte mitt bredband Telia?

Innehållsförteckning:

  1. Varför funkar inte mitt bredband Telia?
  2. Vad ingår i Telias kollektiva tjänster?
  3. Får inte igång Telia Play?
  4. Vad är ISP Telia?
  5. Vad ingår i Telias tv paket?
  6. Hur mycket kostar Telia Play+?

Varför funkar inte mitt bredband Telia?

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår driftinformation och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig. Kontrollera att det inte är andra modem eller routrar installerade på datorn. För Windows tar du bort dessa på Kontrollpanelen.

Vad ingår i Telias kollektiva tjänster?

Kollektiva tjänster betyder att dina fibertjänster ingår i din avgift eller hyra. Beställ och aktivera enkelt tv och bredband på telia.se/aktivera. Där ser du vad som gäller för just ditt avtal vilka tjänster som ingår, hur du får din utrustning, tv-koder med mera.

Får inte igång Telia Play?

Aktivera Telia Play

  • Under Mina Abonnemang klickar du på Telia Play.
  • Klicka på Aktivera Telia Play.
  • Fyll i dina uppgifter och välj ett användarnamn. Godkänn därefter våra villkor och klicka på Aktivera.
  • Ditt konto på Telia Play är nu aktivt. Du kan nu logga in på Telia Play eller ladda ner appen för iOS eller Android.

Vad är ISP Telia?

ISP är en förkortning av det engelska Internet Service Provider vilket på svenska översätts till internetleverantör. Det är den leverantör som tillhandahåller en internetuppkoppling, dvs. internetabonnemanget. Internetleverantören är inte nödvändigtvis den som äger nätet som internetuppkopplingen levereras igenom.

Vad ingår i Telias tv paket?

Kanaler som ingår. Sveriges populäraste kanaler kryddat med Eurosport, Discovery med mera, samt Filmbutiken. Playtjänster ingår med innehåll som du kan se när du vill. En playkanal består av ett bibliotek av program som du kan ta del av när du vill, utan att vara styrd av tv-tablån.

Hur mycket kostar Telia Play+?

Vad är Telia Play? Telia Play är vår egen streamingtjänst som ingår utan kostnad i alla våra tv- och streamingpaket. Med Telia Play kan du ta del av hela ditt innehåll var du än är – som till exempel stranden, sommarstugan, husvagnen eller utomlands*.