:

Hur aktiverar man sitt månadskort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur aktiverar man sitt månadskort?
  2. Hur många kan man åka på ett månadskort?
  3. Hur aktiverar man busskort Östgötatrafiken?
  4. Hur aktiverar man resekort KLT?
  5. Hur aktiverar man sitt sommarkort?
  6. Hur många kan åka på Julbiljetten?
  7. Hur många kan åka på sommarkortet?
  8. Hur reser man med Östgötatrafiken?
  9. Hur reser jag med Östgötatrafiken?

Hur aktiverar man sitt månadskort?

När du har fått hem ditt kort köper du din biljett och kopplar den till kortet. För att biljetten ska vara giltig måste du aktivera den. Du aktiverar biljetten genom att blippa kortet på biljettläsaren ombord på våra bussar, i biljettautomaterna, via ”Köp biljett” på hemsidan, eller hos kundcenter och ombud.

Hur många kan man åka på ett månadskort?

Antalet utlåningar är då begränsat till 185 stycken. Har du köpt en 30-dagarsbiljett för flera personer vid samma tillfälle och fått tillsammansrabatt kan du inte längre låna ut din biljett.

Hur aktiverar man busskort Östgötatrafiken?

Klicka på ”Visa biljetter”. De biljetter som finns på kortet visas. Du ser bland annat de hållplatser du valt för att skapa din zon, vilken typ av biljett det är och statusen på biljetten. Har du en oaktiverad biljett kan du aktivera biljetten genom att klicka på ”Aktivera”.

Hur aktiverar man resekort KLT?

Hur aktiverar jag en biljett på ett resekort? Biljetter som är laddade på ett resekort aktiveras automatiskt när du blippar resekortet. Det innebär att oaktiverade biljetter som du använder för första gången aktiveras när du blippar resekortet i biljettläsaren.

Hur aktiverar man sitt sommarkort?

När du åker tåg måste du aktivera din biljett innan du går ombord. Det gör du i en biljettautomat som finns på stationen eller via vår webshop. Har du en 30-dagarsbiljett så aktiverar du den första dagen du reser, därefter är biljetten aktiverad under hela perioden.

Hur många kan åka på Julbiljetten?

Julbiljetten ger fria resor för en (1) person med all Skånetrafikens trafik inom Skåne mellan 17 december 2021 och 9 januari 2022. Biljetten aktiveras automatiskt den 17 december. Priset är 399 kronor och kan inte köpas med rabatt.

Hur många kan åka på sommarkortet?

Om du har ett Jojo Sommar eller en sommarbiljett i appen kan du ta med dig två barn/ungdomar/kompisar på resan utan att betala något extra. Villkoret är att ni reser tillsammans hela vägen och att högst en i sällskapet har fyllt 20 år. Som exempel kan tre personer som inte har fyllt 20 år resa tillsammans.

Hur reser man med Östgötatrafiken?

Det enda som krävs är att du är ansluten till internet när du köper, aktiverar, blippar din biljett. Förköpta biljetter kan du aktivera i upp till ett år efter köptillfället. Du kan betala med Swish, Visa, Visa Electron, MasterCard eller Maestro bankkort. Du kan även välja delbetalning via faktura.

Hur reser jag med Östgötatrafiken?

Med vårt zonsystem anpassas biljettpriset efter vart du vill och behöver resa. Biljetterna köper du enklast i vår app. Vill eller kan du inte använda appen finns det fler sätt att köpa biljett.