:

Kan jag se mitt barns konto Swedbank?

Innehållsförteckning:

  1. Kan jag se mitt barns konto Swedbank?
  2. Hur aktiverar man Swish för barn?
  3. Hur utökar man BankID ungdom?
  4. Vad händer om man spärrar BankID?
  5. Hur blir mitt barn kund i Swedbank?

Kan jag se mitt barns konto Swedbank?

Förälder eller vårdnadshavare kan ansluta sitt barn till Mobilt SäkerhetsID direkt i sin app, under Övriga tjänster – Barns tjänster. För att kunna logga in utanför banken kan SäkerhetsID för barn mellan 12-17 år uppgraderas till ett Mobilt BankID i din app eller internetbank.

Hur aktiverar man Swish för barn?

Så här kommer ditt barn igång med Swish Gå in på Anmälan till Swish. Fyll i barnets telefonnummer och välj konto. Nu skickas en verifieringskod till angivet telefonnummer. Fyll i verifieringskoden i Internetbanken och godkänn anmälan.

Hur utökar man BankID ungdom?

Mobilt BankID till omyndig *Har du barn under 12 år kan ni få hjälp på ett kontor. Du som vårdnadshavare loggar in i Swedbank Privat-appen och klickar på "Övriga tjänster" och sedan "Barns tjänster". Välj det barn du ska godkänna tjänsten för. Klicka på ”Skaffa Mobilt BankID” och följ stegen för att godkänna.

Vad händer om man spärrar BankID?

Det sparas inte i läsbart format någonstans och det går inte att få fram även om du har ditt BankID kvar. Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank. Spärra först ditt BankID och ta även bort det från datorn.

Hur blir mitt barn kund i Swedbank?

Det är enkelt: Den av er som kontaktar banken intygar att den andre har sagt ja (muntlig fullmakt). Ni bestämmer om både ni föräldrar och barnet ska kunna använda kontot. Vid tecknandet av personliga tjänster på ett kontor, exempelvis bankkort och Mobilt BankID, behöver både du som förälder och barnet legitimera sig.