:

Hur byter jag simkort i min iPhone?

Innehållsförteckning:

  1. Hur byter jag simkort i min iPhone?
  2. Måste man ha ett simkort i iPhone?
  3. Vad händer om man låser sim-kortet?
  4. Hur många siffror har SIM-kortet?
  5. Vad har jag för pinkod?

Hur byter jag simkort i min iPhone?

Tryck inåt, mot iPhone-enheten, men tvinga det inte. Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en Apple Store för hjälp. När du tagit bort ditt SIM-kort från facket letar du reda på skåran i ena hörnet på det nya SIM-kortet. Sätt in det nya SIM-kortet i facket.

Måste man ha ett simkort i iPhone?

Till skillnad från en Android-telefon måste du sätta in ditt SIM-kort för att ställa in en ny iPhone. Det rekommenderas att göra en säkerhetskopia för den gamla iPhone med AnyMP4 iOS Data Backup & Restore. Kontrollera och välj din favoritmetod för att aktivera din iPhone i enlighet därmed.

Vad händer om man låser sim-kortet?

Du har totalt tio försök på dig att skriva in rätt pin-kod. Efter tio felaktiga försök låser sig ditt simkort permanent och det går inte att låsa upp igen. Du måste då beställa hem ett nytt kort.

Hur många siffror har SIM-kortet?

Det nummer som finns tryckt på ditt SIM-kort är ett 19 siffror långt SIM-kortsnummer som används för att identifiera SIM-kortet men du kan inte nyttja det för att komma in i mobilen.

Vad har jag för pinkod?

Pinkoden är den kod som skyddar själva simkortet mot att andra personer kan ta sig in i din mobiltelefon och använda ditt abonnemang eller kontantkort. Om du flyttar över simkortet till en annan telefon gäller samma pinkod. Pinkoden hittar du i samma brev som simkortet skickades ut i.