:

Finns det små tvättmaskiner med torktumlare?

Innehållsförteckning:

 1. Finns det små tvättmaskiner med torktumlare?
 2. Vad är kompakt tvättmaskin?
 3. Hur breda är tvättmaskiner?
 4. Vilken liten tvättmaskin är bäst?
 5. Finns det små torktumlare?
 6. Hur fungerar Minitvättmaskin?
 7. Hur stor plats tar en tvättmaskin?
 8. Hur stor är en tvättmaskin?
 9. Vilken toppmatad tvättmaskin är bäst?

Finns det små tvättmaskiner med torktumlare?

Har du väldigt begränsat med utrymme i badrummet kan det vara smart att köpa en liten tvättmaskin med torktumlare. Våra kombi tvättmaskiner har en kapacitet för tvätt på 8 kg och 5kg kapacitet för torkning.

Vad är kompakt tvättmaskin?

Vad är fördelen med en kompakt tvättmaskin? Den tar mindre plats än en standard tvättmaskin, som brukar vara ca 60×60 cm. De mer kompakta modellerna kan vara ca 36 cm djupa och ca 50 cm breda. Däremot kan de vara lite högre.

Hur breda är tvättmaskiner?

Det vanligaste måttet på frontmatade tvättmaskiner är 60 x 60 cm men det finns även mindre djupa och djupare modeller. Höjden är oftast 85 cm. Det finns också kompakta modeller som bara är 40-45 cm djupa. Toppmatade maskiner är 40 cm breda, 60 cm djupa och 85 cm höga och passar för dig som har ett mindre utrymme.

Vilken liten tvättmaskin är bäst?

Electrolux EWS1042EDU Som en jämförelse så får den bästa ”Vanliga tvättmaskinen” 73 poäng i råd och röns test och Electrolux kompakta tvättmaskin som är absolut bäst av de kompakta i testet får 49 poäng. Electrolux kompakta tvättmaskin klarar att tvätta 4 kg tvätt och gör det bra.

Finns det små torktumlare?

Kombinerad tvätt- och torktumlare - För dig som inte vill göra avkall på bekvämligheten men inte har utrymme för både en tvättmaskin och torktumlare så kan en kombinerad variant vara compact living-lösningen för dig. Sätt igång maskinen och du kan både tvätta rent och torka plaggen i ett och samma program.

Hur fungerar Minitvättmaskin?

Det utmärker en minitvättmaskin Den största skillnaden mellan en minitvättmaskin och vanlig tvättmaskin är, som namnet antyder, storleken. Den tar mindre plats och tvättar mindre laddningar i taget. Därför fungerar den extra bra för de som bor litet och inte har samma behov att tvätta som en större barnfamilj.

Hur stor plats tar en tvättmaskin?

Utrymme och placering Bredd: 48 - 60 cm - vi rekommenderar en frontmatad tvättmaskin. Bredd: 40 - 45 cm - överväg en toppmatad tvättmaskin. Djup: 38 - 45 cm - en smal, djup, frontmatad tvättmaskin passar i detta utrymme.

Hur stor är en tvättmaskin?

Tvättar du lite och ofta behöver du inte den största maskinen, men tvättar du mer sällan och mer åt gången bör du ha en med större kapacitet. Barnfamiljer rekommenderas tvättmaskiner med en kapacitet på mellan 8 och 12 kg. Mindre hushåll klarar sig ofta bra med mindre maskiner.

Vilken toppmatad tvättmaskin är bäst?

 • 1 | Electrolux - Bäst i Test. SPECIFIKATIONER. Tvättklass: A. Energiklass: F. ...
 • 2 | Whirlpool TDLR60230L. Toppmatad Tvättmaskin Bäst i Test 2021 Budget. SPECIFIKATIONER. Energiklass: D. ...
 • 3 | AEG L6TDN642G. Toppmatad Tvättmaskin Bäst i Test Premium. SPECIFIKATIONER. ...
 • 4 | Cylinda TT 262 D - Populär. SPECIFIKATIONER. Energiklass: E.