:

Kan inte aktivera Telia kontantkort?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte aktivera Telia kontantkort?
  2. Hur fungerar Telia kontantkort?
  3. Är kontantkortet registrerat?
  4. Varför aktiveras inte mitt SIM kort?
  5. Vad ingår i Telia enkel?
  6. Vad kostar Telia Refill?

Kan inte aktivera Telia kontantkort?

Nya simkort brukar aktiveras så fort dom sätts i en telefon, ev efter en omstart av luren. Fungerar inte detta så får man kontakta Telia.

Hur fungerar Telia kontantkort?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte använt eller laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad. Om du laddar kontantkortet under pausmånaden aktiveras kortet och fungerar som vanligt igen.

Är kontantkortet registrerat?

Om du köper kontantkortet online på operatörssidan behöver du sällan registrera det. I stället är kontantkortet redan registrerat i samband med köpet. Köper du däremot ditt kontantkort i en matbutik eller kiosk är det oregistrerat.

Varför aktiveras inte mitt SIM kort?

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Vad ingår i Telia enkel?

Ingår det trafik som sms/mms, surf eller minuter kan du använda dem till samma villkor som inom Sverige. I övriga världen behöver du ha saldo (Ladda Enkel) på ditt kontantkort för att kunna ringa, skicka sms/mms och surfa och har du fått registreringsbonus kan du även använda den utomlands.

Vad kostar Telia Refill?

Max 160 tecken/sms. Data- och faxsamtal via mobiltelefon för Telia Refill Dygnet runt är 0,55 kr/minut dygnet runt. För Telia Refill Kväll & helg till fasta nät och till Telias mobilnät är kostnaden 3,19 kr/minut vardagar dagtid och 0,23 kr/minut kvällar och helger.