:

Hur får man BankID?

Innehållsförteckning:

 1. Hur får man BankID?
 2. Vad är mitt kodkort?
 3. Kan inte aktivera mobilt BankID?
 4. Hur hittar jag mitt kodkort?
 5. Var hittar jag mitt kodkort Swedbank?

Hur får man BankID?

Du beställer Mobilt BankID via din Internetbank. I samband med din beställning behöver du också installera BankID säkerhetsapp om du inte redan har den installerad. Exakt hur du beställer ett Mobilt BankID skiljer sig litet åt mellan olika banker.

Vad är mitt kodkort?

Kolla att ditt kodkortsnummer (1 på bilden) är samma som det som står i internetbanken. Om ja, gå till steg 4. Om nej, ändra i appen genom att klicka på kodnummer, välj sedan ditt nummer i rullistan. ... I internetbanken står ett 4-siffrigt nummer (2 på bilden), leta rätt på detta på ditt kodkort.

Kan inte aktivera mobilt BankID?

Aktivera ett BankID i telefonen eller surfplattan om du inte redan har ett. Öppna BankID-appen och gå till Inställningar. Aktivera fingeravtryck med menyvalet Touch ID för BankID (iPhone/iPad) eller Fingeravtryck för BankID (Android). Följ anvisningarna i BankID-appen.

Hur hittar jag mitt kodkort?

Logga in i internetbanken och gå till sidan Kodkort till Mobilt BankID som du finner under menyvalet Tillval. Där kan du beställa ett kodkort. När du beställer ett Mobilt BankID för första gången får du ett kodkort hemskickat automatiskt. Kodkort till Mobilt BankID går även att beställa via ett bankkontor.

Var hittar jag mitt kodkort Swedbank?

Kodkortet skickas i ett brev hem i brevlådan till din folkbokföringsadress inom några dagar....I appen för privatpersoner

 1. Logga in i appen med Mobilt BankID.
 2. Klicka på menyn (tre vågräta streck).
 3. Tryck på Övriga tjänster.
 4. Tryck på Mobilt BankID.
 5. Tryck på Hantera kodkort.
 6. Tryck på Beställ.