:

Hur aktivera cmore Telia?

Innehållsförteckning:

 1. Hur aktivera cmore Telia?
 2. Var hittar jag Viaplay Telia?
 3. Har Telia köpt Viaplay?
 4. Vad kostar Viaplay med Telia?
 5. Har Telia C More?
 6. Måste aktivera C More varje gång?
 7. Hur får man in Viaplay?
 8. Vad är Identifikationskod på Telia?
 9. Hur skaffar man Viaplay?
 10. Kan jag ha Telia?

Hur aktivera cmore Telia?

Använd och aktivera C Mores streamingtjänst

 1. Logga in på C More. Gå till cmore.se och klicka på Logga in i menyn. ...
 2. Välj ett inloggningsalternativ. Det finns tre olika inloggningsalternativ när du har ditt C More-abonnemang via Telia. ...
 3. Godkänn användarvillkor. Första gången du loggar in behöver du godkänna användarvillkoren.

Var hittar jag Viaplay Telia?

Börja med att gå till signup.viaplay.se. Vid registreringssidan väljer du din leverantör ur listan och fyller sedan i de uppgifter som efterfrågas. I sista steget av registreringen ser du vad just du får tillgång till på Viaplay. Saknar du din identifikationskod så kan du hitta den som inloggad på Mitt telia.

Har Telia köpt Viaplay?

All sport från Telia, C More och Viaplay Paketet består av Telia Play UEFA Champions League, C More Premium, V Premium och V Sport Golf. ... Titta live eller streama via apparna Telia Play, C More, Viaplay och HBO Max.

Vad kostar Viaplay med Telia?

Viaplay ingår utan extra kostnad. En playkanal består av ett bibliotek av program som du kan ta del av när du vill, utan att vara styrd av tv-tablån. Playkanalerna finns även i dina streamingtjänster.

Har Telia C More?

Streama C More med Telia – våra paket C More-appen ingår och visar samma utbud som de linjära C More-kanalerna och TV4-kanaler utan avbrott, streamat eller när du vill.

Måste aktivera C More varje gång?

Redan ansluten till operatörsuppgifter Du behöver enbart göra anslutningen till ett C More-konto 1 gång, och när det väl är gjort kan du logga in via det vanliga loginet med dina operatörsuppgifter som är din e-postadress och lösenord.

Hur får man in Viaplay?

Så här aktiverar du Viaplay i din Smart-tv

 1. Anslut din Android TV direkt till din bredbandsuttag eller trådlösa nätverk.
 2. Tryck “Home” på fjärrkontrollen.
 3. Ladda ner Viaplay appen från “Google Play Store” eller tryck på Viaplay-applikationen på din hemskärm.
 4. Logga in direkt med kodlogin via Viaplay appen, läs mer om det här.

Vad är Identifikationskod på Telia?

Du hittar koderna på Mitt Telia eller i den värdehandling som du fick hem när du beställde tjänsten. Tryck på knappen Menu på din fjärrkontroll. Gå till Inställningar och klicka på OK på fjärrkontrollen. Gå ner till Systeminställningar och välj Ta bort användarkoder.

Hur skaffar man Viaplay?

För att komma igång med Viaplay ska du skapa ett konto, lägga till betalsätt och välja paket. Ifall du önskar att bara hyra eller köpa filmer, behöver du inget aktivt abonnemang. Vill du veta mer om vilka enheter du kan använda Viaplay med, läs mer här: https://viaplay.se/devices.

Kan jag ha Telia?

bredband. Om du är osäker på om du har Telia Öppen Fiber kan du söka på din adress på bredbandswebben.se får du inte upp din fastighet där så har du inte en anslutning till Telia Öppen Fiber. ... Ett operatörsbyte är när Telia eller en annan tjänsteleverantör byter hårdvaran i huset för att kunna leverera sina tjänster.