:

Hur aktivera iCloud på iPhone?

Innehållsförteckning:

 1. Hur aktivera iCloud på iPhone?
 2. Får inga mail iCloud?
 3. Var hittar man iCloud Drive?
 4. Hur blir jag av med iCloud?
 5. Hur tar man bort iCloud från iPhone?
 6. Kan inte aktivera iCloud?
 7. Kan inte aktivera iCloud mail?
 8. Varför funkar inte iCloud?
 9. Är iCloud och iCloud Drive samma sak?
 10. Vad är det för skillnad på iCloud och iCloud Drive?

Hur aktivera iCloud på iPhone?

Filer och mappar som du lagrar på iCloud Drive hålls uppdaterade på alla dina enheter och du kan komma åt dem från en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc samt på iCloud.com....På din iPhone, iPad och iPod touch

 1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
 2. Tryck på iCloud.
 3. Aktivera iCloud Drive.

Får inga mail iCloud?

Kontrollera att enheten är ansluten till internet. Kontrollera med din e-postleverantör för att ta reda på om det finns ett tillfälligt avbrott i tjänsten. Läs om vad du kan göra om du inte kommer åt din e-post eller inte kan skicka och ta emot meddelanden med din @icloud.com-adress.

Var hittar man iCloud Drive?

Få åtkomst till dina filer på iCloud Drive

 1. På din Mac. Du kan komma åt iCloud Drive i Finder på din Mac. ...
 2. På din iPhone, iPad eller iPod touch. Om du använder en enhet med iOS 11 eller senare kan du komma åt dina filer från appen Filer.
 3. iCloud.com. ...
 4. På din pc.

Hur blir jag av med iCloud?

Stäng av iCloud -säkerhetskopiering på iPhone och iPad När du har tryckt på profilen från appen "Inställningar" navigerar du till avsnittet "iCloud". Svep nedåt och tryck på knappen "iCloud -säkerhetskopiering". Här trycker du bara på växeln bredvid alternativet "iCloud Backup".

Hur tar man bort iCloud från iPhone?

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare trycker du på Inställningar > iCloud > Logga ut. Tryck på Logga ut igen och sedan på Radera från min [enhet] och ange ditt Apple-ID-lösenord.

Kan inte aktivera iCloud?

Kontrollera att varje tjänst använder din uppdaterade inloggningsinformation på din enhet. Kontrollera om du har Automatiska hämtningar aktiverat. Om det finns innehåll som är klart att hämta kanske du blir uppmanad att ange ditt Apple-ID och lösenord för att gå vidare. Läs om hur du återupptar avbrutna hämtningar.

Kan inte aktivera iCloud mail?

Ställa in iCloud för Mail på din iPhone, iPad eller iPod touch

 • På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.
 • Om du vill skicka och ta emot iCloud Mail på din enhet ska du aktivera iCloud Mail (eller Mail).

Varför funkar inte iCloud?

Om du behöver mer hjälp. Om du fortfarande har problem med att logga in på iCloud uppdaterar du din iPhone, iPad och iPod touch till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, och din Mac till den senaste versionen av macOS. Se systemkraven för iCloud för mer information.

Är iCloud och iCloud Drive samma sak?

Med iCloud DriveiCloud.com kan du komma åt och dela filer som lagras i iCloud. Lär dig göra följande med iCloud DriveiCloud.com på en dator: Överföra och hämta filer.

Vad är det för skillnad på iCloud och iCloud Drive?

Medan iCloud är lagringstjänsten hänvisar iCloud Drive till Dropbox-versionen av Apple. Denna tjänst är också molnbaserad, vilket gör att du enkelt kan dela alla typer av data på Drive. iCloud Drive tillåter även användare att synkronisera innehållet mellan iOS-enheter.