:

Hur starta Blocketbetalning?

Innehållsförteckning:

 1. Hur starta Blocketbetalning?
 2. Hur funkar Blocket packet?
 3. Vad är Blocket Delivery?
 4. Kan man avbryta Blocketpaket?
 5. Hur betalar man genom Blocket?
 6. Hur använder man Blocket betalning?
 7. Hur säljer man säkert på Blocket?
 8. Kan man använda Blocketpaket utan annons?

Hur starta Blocketbetalning?

Starta betalningen i chatten med köparen. Verifiera dig med BankID och fyll i pris. Köparen godkänner betalningen. Du får pengarna direkt, även på kvällar och helger.

Hur funkar Blocket packet?

Blocketpaketet för säljare & köpare Nu kan hela Sverige köpa av dig, tryggt & enkelt. När du vill sälja och skicka något med Blocketpaketet går du in under Mina annonser och fyller i alla uppgifter. Betalningen sker via vår betalpartner Rocker och du skickar aldrig något innan köparen har betalat.

Vad är Blocket Delivery?

Med Blocketpaketet är det smidigt och tryggt att köpa och sälja saker till varandra även om man inte bor på samma ställe. Skicka och ta emot Blocketfyndet med Blocketpaketet – frakt och säker betalning i ett.

Kan man avbryta Blocketpaket?

När du köper tjänster av ett företag via Internet har du som regel 14 dagars ångerrätt. För att använda Blocketpaketet frånsäger sig Köpare och Säljare ångerrätt gentemot Blocket med anledning av avtalet mellan Köpare och Säljare om att köpa respektive sälja varan med Blocketpaketet.

Hur betalar man genom Blocket?

Blocket skickar aldrig mejl eller SMS till dig med länkar till andra webbsidor. När du ska betala för något via Blocketpaketet eller Blocketbetalning så sker det alltid med vår samarbetspartner Rocker, antingen via Swish eller faktura – aldrig kortbetalning.

Hur använder man Blocket betalning?

Så här beskrivs förloppet i detalj hos Blocket:

 1. Säljaren får verifiera sig med BankID hos vår betalpartner Rocker. (köparen får också göra det senare), ange det bankkonto som pengarna ska betalas ut till och fylla i pris. ...
 2. Köparen får ett meddelande att det är dags att betala. ...
 3. Nu är köpet färdigt!

Hur säljer man säkert på Blocket?

Handla tryggt

 1. Det säkraste sättet att köpa eller säljaBlocket är att köpare och säljare träffas.
 2. Går det inte att träffas är vår rekommendation att använda Blocketpaketet, som kombinerar frakt över hela Sverige med säker betalning.
 3. Betala med Swish istället för kontanter.

Kan man använda Blocketpaket utan annons?

Säljaren väljer Blocketpaketet Fraktpriset visas sen tydligt i annonsen. Säljaren står för emballaget. Notera att man inte kan använda tjänsten om man annonserar en vara som kostar över 19.499kr, detta då det kan tillkomma en frakt på upp till 500 kronor för att du ska kunna nyttja Blocket-paketet.