:

Hoelang bestaat Among Us?

Innehållsförteckning:

  1. Hoelang bestaat Among Us?
  2. Hoe lang duurt een potje Among Us?
  3. Waar Among Us spelen?
  4. Hoe word je beter in Among Us?
  5. Hoe saboteer je in Among Us?
  6. Hoe begin je met Among Us?

Hoelang bestaat Among Us?

Among Us is een online computerspel uit 2018 van de Amerikaanse spelstudio InnerSloth. Het spel is beschikbaar op Android, iOS en Windows. Op 15 december 2020 verscheen het ook voor de Nintendo Switch.

Hoe lang duurt een potje Among Us?

Wie een potje Among Us opstart, wordt meteen in het diepe gegooid. Je neemt deel aan een server en wordt binnen een minuut in een game geplaatst, waarna je zelf op onderzoek uit moet om uit te vinden hoe het spelletje werkt.

Waar Among Us spelen?

Op dit moment kun je het echter al spelen op de Nintendo-schakelaar . De echte pro-tip is echter deze: Among Us is gratis op mobiel! Ga gewoon naar de Apple App Store of Google Play Store om het voor de lage prijs van helemaal niets te pakken, en je kunt het volledig spelen zonder een cent uit te geven.

Hoe word je beter in Among Us?

Doe ook echt je taken Als je het spel wilt winnen moet je dit zeker doen. Als je nieuw bent loop je misschien nog rondjes, maar taken doen is echt belangrijk. Als het potje namelijk langer duurt en alle taken zijn volbracht heb je gewoon gewonnen. Volg dus niet alleen maar mensen maar doe gewoon je taken.

Hoe saboteer je in Among Us?

De premisse in 'Among Us' is simpel: tien astronauten gaan op zoek naar een saboteur, terwijl ze tal van simpele taken moeten uitvoeren. Als de crewmates alle taken hebben uitgevoerd of alle saboteurs ontmaskerd werden, dan winnen ze. De saboteurs – één tot drie per spel – winnen wanneer ze in de meerderheid zijn.

Hoe begin je met Among Us?

0:074:53Suggested clip · 37 secondsAmongUs - Hoe speel je dit spel - YouTubeYouTube