:

Hur fungerar tvåstegsverifiering?

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar tvåstegsverifiering?
 2. Vad är 2 stegs verifiering?
 3. Hur får man bort tvåstegsverifiering?
 4. Varför får jag ingen verifieringskod?
 5. Vad är Tvåstegsautentisering?
 6. Vad är Samsung tvåstegsverifiering?
 7. Vad är verifieringskod för Google?
 8. Kan inte ta emot Verifieringskoder?
 9. Varför får jag ingen verifieringskod till Swish?
 10. Hur får man Verifieringskod Apple ID?

Hur fungerar tvåstegsverifiering?

Tvåstegsverifiering är en säkerhetsfunktion som skyddar informationen på ditt konto. Den använder två olika metoder för att verifiera din identitet och ge åtkomst till ditt konto från en ny eller okänd enhet.

Vad är 2 stegs verifiering?

Med tvåstegsverifiering skyddar du kontot med något du kan (ditt lösenord) och något du har (mobilen eller säkerhetsnyckeln).

Hur får man bort tvåstegsverifiering?

Inaktivera tvåstegsverifiering

 1. Öppna Google-kontot.
 2. Välj Tvåstegsverifiering i avsnittet Säkerhet. Du kan behöva logga in.
 3. Välj Stäng av.
 4. Ett popupfönster visas där du får bekräfta att du vill inaktivera tvåstegsverifieringen. Välj Stäng av.

Varför får jag ingen verifieringskod?

Om du inte har en betrodd enhet till hands kan du få verifieringskoden skickad till ditt betrodda telefonnummer via sms eller ett telefonsamtal. Klicka på Fick ingen verifieringskod på inloggningsskärmen. Välj att koden skickad till ditt betrodda telefonnummer.

Vad är Tvåstegsautentisering?

Tvåstegsautentisering är en funktion som ger ett extra säkerhetslager till ditt My F-Secure-konto. Detta extra lager säkerställer att ingen kan logga in som dig, även om den personen kan ditt lösenord.

Vad är Samsung tvåstegsverifiering?

Så här aktiverar du tvåstegsverifiering från Google Här kan du lägga till ditt telefonnummer, välja att få en Google-fråga på din telefon, ställa in några reservkoder som du kan skriva ut eller ladda ner och installera Authenticator-appen på din Android-telefon eller iPhone.

Vad är verifieringskod för Google?

Om du använder tvåstegsverifiering har du valt att få en verifieringskod via sms när du loggar in. Koden ger kontot ett extra skydd. Läs mer om tvåstegsverifiering. Om du skapar ett Google-konto kan vi be dig att ange en verifieringskod som vi skickar till din mobil.

Kan inte ta emot Verifieringskoder?

Så här ställer du in rätt tid:

 1. Öppna huvudmenyn i Google Authenticator-appen på Android-enheten.
 2. Tryck på Mer Inställningar Tidskorrigering för koder Synkronisera ny.

Varför får jag ingen verifieringskod till Swish?

Vad är verifieringskod? När du anmäler dig till Swish i Internetbanken skickar vi ett sms med en kod till mobilnumret du vill koppla till tjänsten. Koden används för att verifiera att du anmäler rätt mobilnummer till ditt konto. Verifieringskoden ska anges i en box som visas i anmälningsflödet i Internetbanken.

Hur får man Verifieringskod Apple ID?

Du kan kanske även skapa ett nytt konto med ett telefonnummer på vissa Android-enheter, smart-tv:ar och strömningsenheter beroende på vilken operatör du har. Du behöver bara välja Skapa ditt Apple-ID från inloggningsskärmen för Apple-ID och följa anvisningarna för att skapa ditt nya konto.